עובר לקופהאיפה אפשר לעשות בדיקה סרולוגית באיזור ירושלים / ביתר / בית שמש?
בקופה לא נותנים יותר הפניות.
ושאלה נוספת, האם התוצאות עוברות לקופה? [אם אני רוצה שזה יחשב כמחלימה]
כל המערכת הזו של בדיקות סרוולוגיות בערים [יש גם בביתר] זה רק לילדים.תבדקי באתר של עירית ירושלים
יש השבוע בירושלים 0רמת שלמה נוה יעקב נדמה לי)
וזה לא עולה. רק לילדים בגילאי 3-12
איחוד הצלה גובים כ100 שח יותר מבבה"חאמא שלי עשתה באיחוד הצלה בבני ברק- אולי יש להם גם סניף בירושלים
מחיר: 250 שח
המעבדות הן של בית חולים אסף הרופא
והתוצאות הגיעו גם לקופת חולים.
עובר לקופהנכתב ע"י זו אני:
איפה אפשר לעשות בדיקה סרולוגית באיזור ירושלים / ביתר / בית שמש?
אני הוצאתי לילדה תו ירוק אחרי בדיקה סורולוגיתעובר לקופה
וניתן להוציא תו ירוק
לפי מה שאני יודעת בדיקה סרולוגית לא קביל לתו ירוק
קביל רק למי שלא ביצע חיסונים לפני הסרולוגיתעובר לקופה
וניתן להוציא תו ירוק
לפי מה שאני יודעת בדיקה סרולוגית לא קביל לתו ירוק
ילדים לא עשו חיסון ולכן מקבלים תו ירוק על סמך סרולוגיאני הוצאתי לילדה תו ירוק אחרי בדיקה סורולוגית
לבדוק בבתי חולים או מרפאות פרטיות(לבדוק שמוכר במשרד הבריאות וקופת החולים קודם) וכן איחוד הצלה.איפה אפשר לעשות בדיקה סרולוגית באיזור ירושלים / ביתר / בית שמש?
אני שואלת על מבוגרים.
אני הוצאתי לילדה תו ירוק אחרי בדיקה סורולוגית
לאבכל קופה אם הרופא רוצה הוא יכול.
חד משמעית לא נכוןבכל קופה אם הרופא רוצה הוא יכול.
חד משמעית לא נכון
האופציה נחסמה במערכת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים