כללי איפה אפשר לעשות קורס פוטושופ מתקדמים

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לעשות קורס פוטושופ מתקדמים האם אתם יכולים להמליץ לי על מקום?
דרך מרכז הדרכה של פרוג לא מצאתי משהו
אודה לכם
תבורכו

• הוסף לסימניות
בעיקרון, למנטור יש קורס מצוין.
הבעיה היא, שהוא לא בדיוק מתאים לציבור שלנו.
אולי אם תתארגן קבוצה - יוכלו לפתוח קורס, למשל בפרוג עם מרצה ממנטור.

• הוסף לסימניות
יש לסיעור מוחות קורס מדהים למתקדמים.
ראיתם דוגמאות בתערוכה.
יש גם פוטושופ וגם שאר התוכנות כולל עיצוב.

• הוסף לסימניות
אם פרוג ירימו תכפפה
ויפתחו פוטושופ מתקדם בלבד עם תרגול במקום (לדוג' 3 שעות לימוד+שעה תירגול)
אשמח מאוד להצטרף
אני מניחה שיהיו איתי עוד כמה....

• הוסף לסימניות
בס"ד
לפני כשנתיים עשיתי קורס אינדיזיין במנטור, הם פשוט "עפו" עם החומר, ואני פוחדת שוב להרגיש שזרקתי כסף לשווא.
לכן חשוב לי שיהיה תרגול ולא תיאוריה בלבד.
אז איך עושים פנייה לפרוג?

• הוסף לסימניות
גם יש קורס פוטושופ למתקדמים, במדיה סקול, על ידי מומחה רשום של ADOBE, וגם הוא חרדי. שילוב כזה אין בשום מקום.

• הוסף לסימניות
הנה עשיתם פניה לפרוג, נראה מה תהיה התגובה.

• הוסף לסימניות
בחשון בעז"ה יפתח קורס פוטושופ למתקדמים בבית פרוג.

המורים מבית מנטור , קורס מקצועי ביותר. הדרכה + תרגול.

וכן הרצאות אורח.

• הוסף לסימניות
גם לגברים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה