איפה אפשר לקנות אלבום לתמונות + דפי עצוב

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת לקנות בירושלים אלבום לתמונות + דפי עיצוב ומדבקות,
עד ה-50 ש"ח,

ניסיתי בביג-דיל, ובחבקוק. ולא מצאתי....

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי 2 אלבומי עיצוב חדשים מצמצם
בגודל של בערך 30*35 ס"מ דפים שחורים
קניתי והמרתי לבסוף לדיגיטאלי...
מוכרת כ"א ב60 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAELJ;1027154:
יש לי 2 אלבומי עיצוב חדשים מצמצם
בגודל של בערך 30*35 ס"מ דפים שחורים
קניתי והמרתי לבסוף לדיגיטאלי...
מוכרת כ"א ב60 ש"ח

רק אלבומים? או שזה מגיע גם עם דפי עיצוב?

• הוסף לסימניות
ממוריס (תסתכלי בספר טלפונים) גם בהובי
ראיתי פעם בברכת דוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1027176:
ממוריס (תסתכלי בספר טלפונים) גם בהובי
ראיתי פעם בברכת דוד?

לא הבנתי, בברכת דוד- יש?

ממוריס- מה המחירים שלהם?

• הוסף לסימניות
בברכת דוד זכור לי שראיתי מזמן.
ממוריס אין לי מושג לגבי מחירים.

• הוסף לסימניות
מעניין. כי בביג דיל בני ברק יש בטוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1027166:
רק אלבומים? או שזה מגיע גם עם דפי עיצוב?

אלבומים עם דפים ריקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה