דיון איפה אפשר לקנות? באיזו כשרות ניתן להשיג? וכו'--- כאן המקום!

• הוסף לסימניות
מוכרים עכשיו בארה"ב נודלס (בכוס) של עדה החרדית
לכאורה אמור להגיע לארץ
0187207_liebers-noodle-soup-chicken-flavor_300.jpeg

• הוסף לסימניות
מי יודעת איפה אפשר לקנות שערות קדאיף ?
תודה

• הוסף לסימניות
אני קונה תמיד ב"יש חסד" של: עת-רן - כשרות עד"ח.
Cat_460219_15.jpg

• הוסף לסימניות
אשמח למתכון של שניצל מטוגן אבל לא הרגיל אלא אם יש למישהו משהו מיוחד עם טוויסט אשמח תודה רבה

• הוסף לסימניות
2 ביצים
כף רוטב סויה
3 שיני שום כתוש
תבלינים: מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, צילי גרוס.
התיבול הוא גמיש, מוסיפים ומפחיתים לפי הטעם.
מערבבים היטב, משרים שניצלים בקערת הביצים מכוסים בתערובת מכל הצדדים למשך כשעה.
טובלים בפירורי לחם מוזהבים ומטגנים.
לשדרוג הפירורים: מרסקים חבילה גדולה של תפוציפס קריספי לפירורים ומוסיפים לפירורי לחם.

• הוסף לסימניות
האם מישהי מכירה בורגול דק (ג'ריש) באריזת וואקום?
לא מצאתי בשום מקום

• הוסף לסימניות
נתקלתם בחרדל דיז'ון בכשרות מהודרת ?
מקפיץ
יש לי יסוד סביר להניח שיש רק צריך לחפש
(לפני שנתיים למדתי בישיבה שהיה לה כשרות של שארית ישראל והיה חרדל דיזון אולי יש רק סיטונאי)

• הוסף לסימניות
מקפיץ
יש לי יסוד סביר להניח שיש רק צריך לחפש
(לפני שנתיים למדתי בישיבה שהיה לה כשרות של שארית ישראל והיה חרדל דיזון אולי יש רק סיטונאי)
נדמה לי שחרדל דיז'ון של מאסטר שף הוא שארית ישראל, אבל אני לא בטוחה.
למיטב זכרוני הוא מאוד מאוד חריף, קח בחשבון.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שחרדל דיז'ון של מאסטר שף הוא שארית ישראל, אבל אני לא בטוחה.
למיטב זכרוני הוא מאוד מאוד חריף, קח בחשבון.
זה בכשרות אגו"י .
וראיתי ששאלו ב"כושרות" -
האם זה מוצר שקשה לפקח עליו ?
והם ענו שכן ,
והמליצו על מאסטר שף של אגו"י.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן להשיג מיכלי איחסון מהסוג שיש לאחרונה בחנויות פיצוחים
הם הרבה יותר חזקים ואטומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה