דיון איפה אפשר לקנות? באיזו כשרות ניתן להשיג? וכו'--- כאן המקום!

איפה אפשר להשיג אורז אדום בכשרות מהודרת?
(עד לפני תקופה השתמשתי ברגיל ובררתי, אבל אז נודע לי שבגידול רגיל יש נגיעות פנימית שאי אפשר לבדוק בבית, והפסקתי להשתמש)

מחפשת דחוף טארטלים למילוי
באזור מודיעין עילית
איפה אני יכולה להשיג?

מחפשת דחוף מטרנה/סימילאק או כל תחליף אחר
שיהיה נטול/דל לקטוז ושיהיה מהדרין.
(בדרך כלל הכל חלב נוכרי.)
תודה לעוזרים - דחוף!

איפה יש להשיג צלפים בכשרות טובה?
וכן חומץ בלסמי

דפי אורז ואיטריות אורז בכשרות טובה- איפה יש?
חיפשתי הרבה ומצאתי רק בית יוסף או חת"ס, שאנחנו לא אוכלים

מחפשת טילונים ללא גלוטן מישהי ראתה בבני ברק

אין דג בשם צלף
את מתכוונת לצלופח?

זה נחש ים-טרף
א. יש דג כזה
1717580140244.png

אבל יכול להיות שהיתה לי אסוסיאציה ממשהו אחר.
וכתבתי שהוא לא כשר=טרף.

מישהו יודע איפה בארץ (ואם בכלל) אפשר להשיג מנות חמות מהחברה "גפן"(מוצר אמריקאי) בהשגחת
התאחדות הרבנים ארצות הברית וקנדה קוראים לזה noodle soup/gefen

מישהי יודעת איפה משיגים באשדוד
שוקולד פירות יער של כרמית
ושוקולד בלונדי ללא מילוי או תוספת (ולא מחנויות אפיה)?
תודה

מישהו יודע איפה בארץ (ואם בכלל) אפשר להשיג מנות חמות מהחברה "גפן"(מוצר אמריקאי) בהשגחת
התאחדות הרבנים ארצות הברית וקנדה קוראים לזה noodle soup/gefen
בדקתם בשערי רווחה
זכור לי שיש שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה