דרוש מידע איפה אפשר לקנות בזול זהב נוזלי או דיו למדפסת? (המחיר דומה)

• הוסף לסימניות
למרכז הצריבות יש פטנט גאוני לחיסכון בדיו והם מתקינים את הפטנט אצלך במדפסת לפרטים:
0527134596
02-6524956
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב ספר סיפורים על מדפסות.

יש לי לייזר. כבר שנים. וברור שהוא עדיף על פני הזרקת דיו, מכל הסיבות.
היתה לי מדפסת OKI משולבת. אותה קניתי לאחר שוטטות בזאפ וכו'. מצויינת! אבל הדיו היה לא זול.

החלטתי, הפעם אני מתיעצת!!

התיעצתי כאן בפורום -פרוג- וקיבלתי המלצה על דגם מסויים של HP
נכנסתי. והזמנתי.

לאחר ההזמנה והתשלום התקשרו והודיעו שבמקום דגם 127שנגמר יגיע דגם 130. שהוא תואם לחלוטין ל127. אבל מתקדם יותר.

רק לאחר שאזלה מחסנית הדיו הראשונה, התבררה הלארג'יות שלהם בשידרוג. הדיו של 130 עולה כפול או יותר מה127!!!

הזמנתי מאלי דיו תואם. - צריכים להעביר את הצ'יפ מהדיו המקורי. ותמיד הוא מציין שהדיו עומד להסתיים. וחייבים להחליף אותו. (מנדנד אבל נסבל), מה שקורה גם בתואמים מהארץ. תופעה מעצבנת של הHP שניגוד למדפסות אחרות (OKI, XEROX לדוגמא) היא כובלת אליה את הקונה, ומבצעת מעקב אחר התנהלותו.

לעת עתה, שלום למדפסת ולהדפסות. הצ'יפ הראשוני המקורי כבר העביר כמה וכמה מחסניות.

לכן, כל מדפסת שתקנו, אל תוותרו על הבירור המדויק לגבי הטונרים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי אפסון עם דיו מבחוץ מרוצה עד הגג
הייתה תקלה מקומית הגיע שליח עד הבית לאסוף
המלצתי לסביבה שלי וגם הם מרוצים מאד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה