דרוש מידע איפה אפשר לקנות גביע 'אמיתי' - כסוף, אבל לא מכסף או בציפוי כסף

• הוסף לסימניות
הבן שלי מבקש את הגביע של בעלי... גביע כסף אינו משחק, אבל שום דבר אחר אינו תחליף בשבילו למשחק ה'קידוש'.
יתאים לי גביע נירוסטה מבריק, או גביע ברזל, או כל גביע לא על רגל.

• הוסף לסימניות
יש בחנויות חד פעמי במארז
וכל פעם שנשבר יש לקטן חדש

• הוסף לסימניות
זה על רגל אאל"ט...

• הוסף לסימניות
אי אפשר לעבוד עליו עם גביע פלסטי.
אני יודעת שיש בחנויות ח"פ, אבל אם הוא דוחה סוג של גביע מים אחרונים (כי זה לא מספיק יפה...) - ק"ו שגביע פלסטיק ידחה.

אני יכולה לנסות, אבל עדיין צריכה מידע איפה אפשר לקנות גביע מתכתי פשוט בעל צבע כסוף, שקצת כבד ועושה רושם.

• הוסף לסימניות
לחדד יש סדרה חדשה "מורשת".
גביעים מצופים ברמה מאד גבוה.
מתנהג כמו כסף לחלוטין.
אבל כמובן המחירים כמו של חדד....

• הוסף לסימניות
לחדד יש סדרה חדשה "מורשת".
גביעים מצופים ברמה מאד גבוה.
מתנהג כמו כסף לחלוטין.
אבל כמובן המחירים כמו של חדד....
מכירה את זה.
אבל נראה לך הגיוני לקנות לילד בן כמעט שנתיים גביע של 100 שקל?
אני מחפשת דמוי, דמוי, דמוי.

• הוסף לסימניות
קניתי בזמנו לבני כשהיה בן שנתיים והיה "חייב" גביע כמו של אבא גביע של קארשי- מתכת מצופה. נראה כמו הגביעים הקלאסיים בלי רגל, עלה משהו כמו 40 ש"ח והבחור היה מאושר.
הילדון כבר מזמן גדל והגביע נשאר במצב ממש מעולה למשחק הבאים בתור.

• הוסף לסימניות
קניתי בזמנו לבני כשהיה בן שנתיים והיה "חייב" גביע כמו של אבא גביע של קארשי- מתכת מצופה. נראה כמו הגביעים הקלאסיים בלי רגל, עלה משהו כמו 40 ש"ח והבחור היה מאושר.
הילדון כבר מזמן גדל והגביע נשאר במצב ממש מעולה למשחק הבאים בתור.
סוג כזה אני מחפשת.
איפה קונים?

• הוסף לסימניות
יש לקנות ערכה "טאטע פון שבת"
הכוללת קפטן שטריימל כיסוי לחלות וכמובן גם גביע מתכת כבד ומכובד

• הוסף לסימניות
יפית, רונית, חנויות של יודאיקה פשוטה.

• הוסף לסימניות
יש בחנויות מתנות את הגביעים הכבדים האלה מצופים בצבע כסף. עולה בסביבות ה30-50 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה