בבניברק בחנות זוגות גן וורשאאשמח לדעת איפה אפשר לקנות את הגרביונים רגל של חברת 'esatto'
אני מחפשת את זה בארץ כבר הרבה זמן (קנו לי אותם בארה"ב)
אשמח שתכתבו לי שמות של חנויות או אתרים.
תודה רבה!
מוצ"ב הלוגו שלהם
צפה בקובץ המצורף 1748783
איפה בארץ?מישהי מכירה או יודעת?
אשמח לדעת איפה אפשר לקנות את הגרביונים רגל של חברת 'esatto'
תודה רבה!
מוצ"ב הלוגו שלהם
צפה בקובץ המצורף 1748783
חסרים בשוק הרבה זמןאשמח לדעת איפה אפשר לקנות את הגרביונים רגל של חברת 'esatto'
תודה רבה!
מוצ"ב הלוגו שלהם
צפה בקובץ המצורף 1748783
למה? את מוכרת?חסרים בשוק הרבה זמן
מה את מחפשת איזה דנייר? צבע? עם או בלי מחטב?
כן אני מוכרת גרביים/גרביונים ועודלמה? את מוכרת?
איפה? ובכמה? (גרביון 40 דנייר, מלון, TAII, נראה לי ללא מחטב- אריזה כתומה)
גרביון נח במיוחד עם או בלי מחטב. לא מקבל ציפים ולא מוריד צבע בכביסות הראשונות. יש מבחר של צבעים מלון/נוד/ הני, קיים ב30 ו40 דנייר. הרבה נשים החליפו ומרגישות בנח ללבוש את הגרביון המחטב ליום יום בלי להרגיש חנוקות.אשמח להחכים מה מיוחד בגרביונים של esatto?
עדיין מוכרת?כן אני מוכרת גרביים/גרביונים ועוד
רוצה להתקשר אליך אני יפרט לך מה בדיוק יש לי במלאי
054-8423268
שחור יש במלאי אבל רק עם מחטב. שחור בלי מחטב לא קיים בחברה. כמו כן כל המידות והצבעים חזרו למלאי?עדיין מוכרת?
יש לך במלאי 40 דנייר, שחור שקוף ללא מחטב, מידה Tall? (כמו הצבע מלון באריזה הכתומה הבהירה- אבל בשחור)
את שואלת אם חזר או אומרת שחזר.כמו כן כל המידות והצבעים חזרו למלאי?
את מוכרת גם גרביונים לילדות?אני מוכרת גרביים ואני מודיעה לך חגיגית שהגרביון חזר למלאי
את יכולה לכתוב לי בפרטי
מאיזה איזור את?אני מוכרת גרביים ואני מודיעה לך חגיגית שהגרביון חזר למלאי
את יכולה לכתוב לי בפרטי
אני מוכרת את כל סוגי הגרביים וגרביונים לילדות גברים נשים בנים ובנות. המחירים שלי מצוינים ואני מגבעת זאב. משלוחים בקניה מעל 300 שחמאיזה איזור את?
אין לי פרימיום לתגובות פרטיות...
יש דרך ליצור איתך קשר לשמוע מחירים?אני מוכרת את כל סוגי הגרביים וגרביונים לילדות גברים נשים בנים ובנות. המחירים שלי מצוינים ואני מגבעת זאב. משלוחים בקניה מעל 300 שח
כמובן תתקשרי אלי, אשמח לעזור לך להתאים לך במדויק מה שאת צריכה, 054יש דרך ליצור איתך קשר לשמוע מחירים?
ומעל 300 ש"ח משלוחים חינם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים