דרוש מידע איפה אפשר לקנות (וכמה עולה?) טוחן כדורים לאבקה

• הוסף לסימניות
רוצה לתת לילד תוסף קלציום מסוים איך אפשר לטחון?

• הוסף לסימניות
תנסי עם 2 כפות מטבח אחד על השני.
כשהיינו קטנים אבא שלי היה טוחן לנו ככה את האקמול.

• הוסף לסימניות
שימי את הכדור על שקית אוכל, תקפלי לשניים.
תדפקי מעל עם 'דופק שניצלים'
והרי לך מטחנת כדורים משוכללת.

• הוסף לסימניות
תנסי עם 2 כפות מטבח אחד על השני.
כשהיינו קטנים אבא שלי היה טוחן לנו ככה את האקמול.

אני טוחן עם כפית ועל זה אני לוחץ עם ידית של כפית אחרת

אבל ניתן לקנות טוחן בבית מרקחת של הקופה וזה עולה באיזור ה10 ש"ח

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בכל בית מרקחת בדר"כ.
כמה עולה? - אין לי מושג!

• הוסף לסימניות
במכבי עולה בערך 20 ש"ח כותש ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
כדאי לשנות את הכותרת כי זה קצת לא מובן
מתאים יותר לומר גלולה ולא כדור

• הוסף לסימניות
קונים בבית מרקחת. עולה בין 10-20 ש"ח (יש עם קופסא מתחת לכדורים. יש גם עם חוצה כדורים וכו')

• הוסף לסימניות
לי יש חוצה וכותש ביחד
מעולה, משתמשת בזה יום יום.
קניתי בבית מרקחת של כללית
עלה משהו כמו 15 ש"ח ומודה למי שסיפר לי על המוצר הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה