כללי איפה אפשר לקנות חבילת פונטים לועזיים

• הוסף לסימניות
ומקצועיים בסגנון \ ברמה של פונטביט

וכן אשמח לשמוע איפה משתלם ולקבל שקישורים רלוונטים

תודה!

• הוסף לסימניות
תתחיל עם FontFont
https://www.fontfont.com/fonts
נכתב ע"י אגוזי;1564233:
ומקצועיים בסגנון \ ברמה של פונטביט
:)
הפונטים הלועזיים הטובים, מקצועיים פי עשר מהרמה (הגבוהה) של פונטביט...

• הוסף לסימניות
תודה!
שאלה מוזרה: אני לא רואה איפה יש אפשרות לראות מחירים... יש לך מושג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1564242:
הפונטים הלועזיים הטובים, מקצועיים פי עשר מהרמה (הגבוהה) של פונטביט...

צודק.
כוונתי היתה שהחל מפונטביט

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, MyFonts הגדולים ביותר, כמדומני שמחזיקים בכ-90 אלף 'משפחות' של פונטים.

בנוסף, מיוצגים אצליהם קלאסיקות כמו אקזידנז-גרוטסק, פרוקסימה-נובה, פיוצ'ורה ועוד..

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה חברות. אבל כתבתי לך את הטופ.
ישנם חברות המתעסקות בפונטים קליגרפיים, קלאסיים, וכן הלאה.
תבדוק את החברה הזו, מתאים לכריכות וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;1564349:
תודה!
שאלה מוזרה: אני לא רואה איפה יש אפשרות לראות מחירים... יש לך מושג?
בוחרים את הפונט, ואז יש Buying Options בצד.

• הוסף לסימניות
יש שלוש חברות פונטים גדולות, שמחזיקות בהרבה פונטים קלאסיים ואולי ברובם: מונוטייפ (בבעלותה גם לינוטייפ), אדובי, ITC.
הם מוכרים את הפונטים במשפחות, לא בחבילות. והמחירים בשמיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה שהגרפיקאים בארץ מביישים את עצמם ואת המקצוע, ולכן 50$ נשמע כמו מחיר לרכב בשבילם,
זאת לא הבעיה של החברות האמריקאיות המכובדות, והמכבדות את עצמן...

• הוסף לסימניות
רק שזה לא נכון. הרבה משקלים נמכרים ב-$29. בנוסף, מי שנרשם לניוזלטר החודשי של Linotype יכול להשיג פונטים לועזיים קלאסיים במחירים ממש נמוכים. (אישית, רק ככה אני קונה היום פונטים).

לדוגמה, לאחרונה קניתי את כל משפחת Caecilia (שזה 8 משקלים) במחיר מצחיק של 39 יורו, ז"א כ-21 ש"ח למשקל -- סביר ביותר), וזה ללא קניית חבילה גדולה, רק שאפשר לקנות את המבצע החודשי בלבד. ולכן אני לא קונה כל חודש, אלא רק כשיש להם פונט שרציתי (Caecilia זה משפחה קלאסית, קצת דומה ל-Adobe Chapparal).

• הוסף לסימניות
תודה לכם!!

אין מצב לפונטים האלו קניה בחבילות? :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה