עזרה איפה אפשר לקנות חולצות תכלת מכופרות חלקות לסמינר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה זאת את
חחח
לא ראיתי את שם הניק...

• הוסף לסימניות
שארל או CB,
נראה לי שבCB נגמר......

• הוסף לסימניות
איפה זה שארל?
בירושלים בגאולה,
באחד הסמטאות, נראה לי קרוב לקידס קלאב,
לברר לך כתובת מדויקת?

ד"א יש להם אתר:

• הוסף לסימניות
בירושלים בגאולה,
באחד הסמטאות, נראה לי קרוב לקידס קלאב,
לברר לך כתובת מדויקת?

אני כבר אסתדר, רק רציתי לדעת איפה בירושלים. תודה בכל אופן

ד"א יש להם אתר:

תודה

• הוסף לסימניות
בעקרון קונים בחנויות של גברים.
יש בפלייס מי שרזה יכולה לקנות מהמידות של הילדים. או בזיפ, קסטרו, רנואר, או כל חנות אחרת שהיא גם של גברים.

• הוסף לסימניות
יש של ילדים
חולצות מהממות
בזרה פוקס הוניגמן פלייס
וגם בנקסט יש חולצות מאד יפות
ובד"כ נגמר המידות

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת,
אפשרי גם מידות קטנות (32-34)
יש לכן אולי קישורים?

• הוסף לסימניות
כמעט בכל חנות יש חולצות תכלת
יש את הפשוטות של הילדים- זארה ילדים, קידישיק, פלייס
ויש של נשים או גברים- אמריקן איגל, זארה, קאסטרו, פוקס, H&M כמו שאמרו וכו
אם יש לכם כח לחכות: יש חולצות מדהימות עם גיזרה יפה בנקסט ובשיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה