דרוש מידע איפה אפשר לקנות יויו סיני בבית שמש?

• הוסף לסימניות
בחנות לידי אזל מהמלאי, דחוף להשבוע.
תודה

• הוסף לסימניות
תודה, אין לי זמן להתרוצץ, רציתי לדעת שיש מראש.
מה המחירים בערך?

• הוסף לסימניות
כיף כיף בחפציבה
100 ש"ח
קנינו שבוע שעבר, לא ידוע לי מה יש כרגע

• הוסף לסימניות
לא בבית שמש אמנם, אבל נכנסתי לבדוק בחנות מסוימת אמרה לי הגיעה ביום חמישי נגמר תוך שעה
אמור להגיע ביום זה וזה
כך שהמידע יכול להיות לא רלונטי אחרי שעה.

• הוסף לסימניות
נראה לכם הגיוני המחיר?
על משחק עונתי ואופנתי שעוד רגע אף אחד לא מביט לעברו....
המוצר הזה עלה פעם בין 15 ל30 שח...
שואלת, כי אני מזה מתחבטת בתוך עצמי, מה לעשות עם הבן שלי-
שרוצה כי לכולם יש, אבל גם מבין את העיקרון החינוכי והאבסורד שבדבר...
[וזה לגמרי לא עינין של כסף או תקציב]
כמה כח יש היום לילדים להיות אחרת מה'כולם'... זה נסיון קשה עבורם? מה אומרים?
זה פוגש אותי בעוד חזיתות....
ועוד משהו, לא הגיע הזמן שנתאגד נגד הפרזת המחירים של החנויות, שמנסות את מזלן ולמה לא אם כולם קונים....?

• הוסף לסימניות
המוצר הזה עלה פעם בין 15 ל30 שח...
אני גם זוכרת שעלה כך ,השאלה מאיזה חומר
גם אם מזמינים באלי וכד' עדין לא מגיעים למחיר הזה.

בסוף זה לא רק שהם שונים מכולם, וזה לא כולם בסוף מתברר לך שהוא השישי בכיתה שיש לו
זה התעסוקה עכשיו וכולם זה מה שהם עושים עכשיו וזה המשחק בהפסקות ובכל מקום
ואם אין לך אז אתה צריך לבהות באחרים או לקושש את חסדם שיביאו לך לעשות קצת.

בהחלט שאלה, בפרט שזה לא סוג הטרנדים שעלו גג 10 שקלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה