איפה אפשר לקנות כבל רשת באורך 7-10 מטר המתחבר מראוטר לפילטר

• הוסף לסימניות
הסתובבנו בחצי בני ברק
קנינו , אבל הכבל בעצם רחב מידי ולא מתאים
יש לי ראוטר של D-Link והכבל רשת קצר לי אני צריכה ארוך יותר...
אני לא יודעת להגיד איזה בדיוק סוג כבל זה כתוב על הקופסא DSL-224 זה אומר משהו?

מצרפת תמונה אם זה יעזור

קבצים מצורפים

• 1578230756a56Vo.jpg
    1578230756a56Vo.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הסתובבנו בחצי בני ברק
קנינו , אבל הכבל בעצם רחב מידי ולא מתאים
יש לי ראוטר של D-Link והכבל רשת קצר לי אני צריכה ארוך יותר...
אני לא יודעת להגיד איזה בדיוק סוג כבל זה כתוב על הקופסא DSL-224 זה אומר משהו?

מצרפת תמונה אם זה יעזור
חיפוש הדגם בגוגל לא מביא לכזו תמונה, אבל לא חשוב, אם את צריכה לחבר בין הראוטר למחשב, את צריכה כבל רשת פשוט כמו בתמונה המצורפת, אמור לעלות בערך 30 שקל ל10 מטר, ו 20 ל2 מטר
יותר הגיוני מאשר כבל בין הפילטר לראוטר.

קבצים מצורפים

• 415090_14012019092756_large.jpg
    415090_14012019092756_large.jpg
    KB 13.6 · צפיות: 6
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מראוטר לפילטר
מהראוטר לפילטר ?
לא חושב שיש אפשרות להשיג אחד כזה מוכן באורך המדובר (אפשר לעשות לבד, כל טכנאי תקשורת יש לו את הציוד הנדרש לעשות זאת)
אבל יותר מומלץ להאריך את הכבל מהראוטר למחשב מאשר להאריך את הכבל בין הראוטר לפילטר

• הוסף לסימניות
טוב בסוף, מצאנו את הכבל בחנות טמבור... לא חשבנו על אופציה כזו,
אנחנו חיפשנו בחנויות של סלולר מיחשוב וכד'
אז תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה