תחפושות לפורים איפה אפשר לקנות כובע בנאי בבני ברק?

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם,
כבר שבועיים ימים אני מסתובבת בכל חניות העיר לחפש כובע בנאי (כמו בתמונה המצורפת)
להשלמת סט תחפושות....
ומשום מה, לא מוצאת בשום חנות כובע כזה...
או שיש קטן ולא יפה, או שיש רק כובע ביחד עם תחפושת
מי שיש לה מידע / או אפילו כזה כובע לקניה יד שניה
אשמח מאוד!!
20240223_090658.jpg

• הוסף לסימניות
מקפיצה למשמרת בוקר

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט מקורי
בטמבור/ שפע טוב סנטר

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין!
השאלה אם זה לא כבד?

• הוסף לסימניות
אני מלבישה לבנים שלי חולצה משובת וסרבל ג'ינס.
את האמת, הזמנתי להם באלי נעליים ממש כמו של בנאים אמיתיים, אבל הגיע לי במידות ענקיות ואני מחפשת תחליף
אולי מישהי תרצה לקנות?
מידות: 27 ו 22

• הוסף לסימניות
אני מלבישה לבנים שלי חולצה משובת וסרבל ג'ינס.
את האמת, הזמנתי להם באלי נעליים ממש כמו של בנאים אמיתיים, אבל הגיע לי במידות ענקיות ואני מחפשת תחליף
אולי מישהי תרצה לקנות?
מידות: 27 ו 22
אשמח לתמונה של הנעלים
כמה את רוצה עליהם?

• הוסף לסימניות
אני קניתי סט כובע וחגורת כלי עבודה 20 ש"ח בעזרה ואחווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה