לא...
נעליים נוחות עולות הרבה
הנעליים שלהם נוחות?באתר ליידי קומפורט יש מחירים טובים ומבצעים
בהחלט!לנקסט יש נעליים נוחות?
אלי אקספרס, טמו, שיין?
אפשר קישורים בבקשה?בהחלט!
נעליים שהחזיקו לי עונה שלימה
ממש נוחות
שיין או נקסט
בהחלט!
נעליים שהחזיקו לי עונה שלימה
ממש נוחות
שיין או נקסט
אני גם אשמחאפשר קישורים בבקשה?
מתאים לי - איכותי? נח?בנעלי מתאים לי ביחזקאל לפני כיכר השבת
ביפו לא יודעת איך קוראים להם-אחרי ליאור עדיקא לכיוון המשביר (עדין באזור המקורה והעמודים)בהמשך נראה לי אפילו לפני קיווי חנות צרה מאוד עם נעלי פלאי פלוט ועוד כמה חברות-אבל לא עם כל הדגמים זול משמעותי
מאד, כמובן שכדאי למדודהנעליים שלהם נוחות?
ממש לא אבי מודל אלא חנות פשוטה שמביאה את ליידי קומפורט , נראה לי טבע נאות ופלאי פלוט...מתאים לי - איכותי? נח?
את מתכוונת לאבי מודל? גם לא נראה לי מי יודע מה נח....
יש קישור מומלץ?לשיין יש נעליים נוחות. לא יודעת אם כולן אבל בהחלט יש. (כמי שהייתה די סקפטית לגבי העניין)
מנסיון אישי נוחות מאד.הנעליים שלהם נוחות?
תזכרי אותי שבוע הבא. את ההזמנות אני עושה מחשבון אחר ולא נראה לי שיהיה לי זמן לגשת אליו השבועיש קישור מומלץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים