איפה אפשר לקנות- להשיג?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת לקנות מגש- צלחת מחולקת (למנת קרב) שמחזיק את האוכל חם,
ארוחת צהריים שאני מוציאה בבוקר, שיהיה עדיין חם בצהריים,

יש כזה דבר? או משהו אחר מתאים לצרכים?

אשמח לכל מידע בנושא, תודה!

• הוסף לסימניות
ב'נחמד' יש מן צלחת אטומה ששומרת על חום ל-5 שעות (ככה זכור לי)
זכור לי שזה די יקר.

• הוסף לסימניות
עדיף באזורים:
ירושלים, בני ברק, ביתר עילית, אלעד,

ומה זה "נחמד" איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
אולי יותר פשוט - יש תיקי צידנית קטנים ששומרים על חום/קור לכמה שעות טובות.
אני לקחתי בהם בקבוק עם מים רותחים לטיול בשביל תינוקות. בבוקר המים היו רותחים, בצהרים היו המים בדרגת חום שמתאימה להכנת מטרנה.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1144260:
כנפי נשרים
קניון מלחה
אולי גם בתחנה המרכזית וקניון רמות
גם ברחוב קינג ג'ורג'

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך קוראים לזה?
אני מנסה לבדוק באתר שלהם, ולא מוצאת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1144261:
אולי יותר פשוט - יש תיקי צידנית קטנים ששומרים על חום/קור לכמה שעות טובות.
אני לקחתי בהם בקבוק עם מים רותחים לטיול בשביל תינוקות. בבוקר המים היו רותחים, בצהרים היו המים בדרגת חום שמתאימה להכנת מטרנה.

חני
צידנית מיוחדת? או שכל צידנית תתאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה