- הוסף לסימניות
אשמח למידע למטבח הכי זול שיש!!!
אי אפשראשמח למידע למטבח הכי זול שיש!!!
לא צריכה משהו ל 20 שנהאי אפשר
מטבח זל שווה תוצאה זולה ולא טובה.
זה משהו שצריך להבין ולדעת שלכל דבר יש מחיר .
זה כבר סיפור אחרלא צריכה משהו ל 20 שנה
מספיק לי משהו שיחזיק 5 שנים
בן יהודה מטבחים מעוצבים מניסיון אם תרצו פרטים פנו אלי באישייש למישהו עוד מידע בענין
וכן על מטבחי יוניטס
תודה
אשמח ותתקשר אלי05331961838ן יהודה מטבחים מעוצבים מניסיון אם תרצו פרטים פנו אלי באישי
אשמח ותתקשר אלי0533
מדי הרבה ספרותאשמח ותתקשר אלי05331961838
וכמה עולה התקנה כזו?יש אנשים שמוכרים מטבח קבלן שהם מקבלים (בדרך כלל מחיר למשתכן וכאלה)
כדאי לבדוק שם וכמו שאמרו יש ביד 2
מטבחי יוניטס לדעתי טובים ליחידות וכאלו.יש למישהו עוד מידע בענין
וכן על מטבחי יוניטס
תודה
מקפיץ שוב,מטבחי יוניטס לדעתי טובים ליחידות וכאלו.
זה מטבחים שמגיעים מוכנים לפי מידה, נראה לי שאי אפשר לשחק עם העיצוב מבחינת מגירות וכו'.
אני קניתי מטבח כזה ליחידה קטנה, נראה יפה מאוד. יש להם גם שירות טוב, והיה מתקין טוב. מבחינת איכות אני עדיין לא יודעת כי זה די חדש
המטבח במצב מצוייןמקפיץ שוב,
שואל על מטבחי יוניטס,
האם את מרוצה? ומה מצב המטבח היום?
תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים