איפה אפשר לקנות מכנסיים לבנים בזול???

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לחדש קולקציית חורף לשלושת הבנים שלי עכשיו ורק מלקנות לכל אחד 4-5 זוגות מכנסיים אפשר להתרושש:eek::eek::eek:
משהו יודע על חנות שמוכרים מכנסיים בזול לבנים, בירושלים, בני ברק או ביתר או אפילו אתר שאפשר לקנות. אני מאוד אשמח אם יעלו לי רעיונות כי אני פשוט מיואשת, יש לי מלא חולצות, סריגים וקפוצונים לכל ילד אבל מכנסיים הם קורעים בקצב, בגלל זה אני מעדיפה לקנות מאוד בזול כי במילא לא מצליחה להעביר מאחד לשני!

• הוסף לסימניות
מה עם PARTI ליד התחנה המרכזית בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;655764:
לידר, בזאר שטראוס,
כאלה דברים, לא טוב לך?

עדיין יקר, תעשי חשבון אם אני צריכה בין 12 ל15 זוגות מכנסיים כפול 50 ש"ח בערך למכנס זה הוצאה לא פשוטה בעיקר שהם קורעים את זה צ'יק צ'ק!

• הוסף לסימניות
גם אני באותה בעיה.:(
מישהי הציעה לי די ברצינות לקנות מיד שניה... (מעבר לכך שאינני רוצה לקנות דברים המיועדים לנצרכים באמת,אני חוששת שזה יתפרק להם בעת הלבישה)
-אולי נכניס לאופנה את הטלאים?
תכל'ס אני רוכשת להם את המכנסיים של "שי שאול" (חמישה ש"ח יותר מלידר, אבל לפחות לא דוהים) ומתפללת לאריכות ימים.

• הוסף לסימניות
אני משתדלת במכירות סוף עונה לנצל ולקנות מכנסיים במיוחד, יצא לי כמה פעמים לקנות מכנסים מעולות תוצ"ח במחירים נמוכים ממש, ולקחתי אז מכל המידות כמעט...

• הוסף לסימניות
הזכרת את ביתר, אז הנה:
יש השבוע מכירה של עודפים וחיסול מלאי של 'אחוה ורעות', ברח' מזריטש 70
איפה שהיה פעם 'כולל סטור'.
המחירים בין 15-50 לכל הפריטים.
אולי שווה לך לבדוק שם.

• הוסף לסימניות
בעיה כואבת...
כשהמכנסיים מבד עבה כזה עם מלא כיסים וכו' אני תופרת את הקרעים בעודם קטנים וזה נבלע בין השאר

• הוסף לסימניות
שוק רמלה לוד ירושלים.
בירושלים בימי שני במלחה במתחם הרכבת.
לפעמים יש שם מציאות.

• הוסף לסימניות
מותגים בב"ב זול ואיכותי!!!

גם לי יש חבורת בנים שובבים ומאז שגיליתי את החנות הזו אז רק שם, אמנם לא בטוח שתמצאי מכנסים תואמים לכולם אבל האיכות מעולה אני מכבסת המון ונשאר חדש..
אני מתכננת גם איזה קניה רצינית שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;655965:
גם לי יש חבורת בנים שובבים ומאז שגיליתי את החנות הזו אז רק שם, אמנם לא בטוח שתמצאי מכנסים תואמים לכולם אבל האיכות מעולה אני מכבסת המון ונשאר חדש..
אני מתכננת גם איזה קניה רצינית שם
זה רק לילדים קטנים או שאפשר למצוא גם מידות 8-10? אני מחפשת להם בגדים בנרות ותמיד חוזרת מקניות עם מלאי בגדים לבנות וכלום לבנים:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;655992:
זה רק לילדים קטנים או שאפשר למצוא גם מידות 8-10? אני מחפשת להם בגדים בנרות ותמיד חוזרת מקניות עם מלאי בגדים לבנות וכלום לבנים:(
לגבי מכנסיים זולות אני לא יודעת אם יש היום מכנסיים בפחות מ45 ש"ח בכ"א אני לא מצאתי.
בכלל מכנסיים כותנה או קורדרוי גם נקרעות לכן? אצלי הם יותר מהר קטנות מקרועות.

בחנות מותגים יש גם במידות הללו הבעיה כמו שכבר כתבו שאן שם סטים לכמה בנים אותו הדבר וכן לא תמיד יהיה לך כמה זוגות מאותה המידה ולכן לי אן הרבה מידי סבלנות להכנס לשם...

מכנסיים לבנים במידה 8-10יש בחנות בשם בנים. מחירים יחסית סבירים באזור ה60 ש"ח איכות נראית טובה מאוד.
גם בקידי שיק יש אבל שם המחירים הרבה יותר יקרים ואני לא יודעת כמה שווים.

אם יש לך ילדים לא כ"כ גבוהים יש בפמלי סנטר מכנסיים של kiwi ממש יפות וגזרה טובה. (גם לא דוהות כ"כ) רק טיפה קצרה. ובכלל שם יש שפע של כל החברות.

• הוסף לסימניות
אני אנסה להכנס למותגים למרות שאני כן רוצה סט תואם לשלושה ילדים.
כבר קניתי פעם אחת בחנות "בנים" הייתי מאד מרוצה מהיחס, לגבי טיב מוקדם עדיין לדעת, אבל בגדול זה נראה בסדר גמור , גם המחירים שם סבירים מאד.
משום מה בפמילי אף פעם לא ניסיתי (איך יש חנות בב"ב שלא נכנסתי אליה???), אני אנסה לאור המלצתך. תודה.

• הוסף לסימניות
בשביל זה בדיוק שאלתי פה איפה כן אפשר למצוא בפחות מ50 ש"ח כי אם אני הולכת לקנות עכשיו זה כמה מאות שקלים הגונים רק מכנסיים!!!
ולזו ששאלה לגבי קורדרוי, אני חושבת שהוא נקרע הכי מהר אצלי.
אם משהי בכל אופן מכירה מקום שעולה סביבות 30 ש"ח אני אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
הייתה אתמול מכירה בבני ברקברח' ורנר
היה שם מכנסיים לבנים קורדרוי גזרה יפה מאוד
ב- 35 ש"ח אבל נראה שזה היה רק אתמול

• הוסף לסימניות
במותגים עולה כל מכנס 60

• הוסף לסימניות
טוב להרגיש שאני לא היחידה בבעיה...
גם לי שלושה בנים.. קניתי מכנסיים של תות בננה ב 40 ש"ח אך אבוי הגזרה מזעזעת, החלק העליון פשוט ארוך וזה נראה ממש לא טוב, החזרתי הכל, ועכשיו אני תקועה...

• הוסף לסימניות
באחוה ורעות-ראיתי קורדרוי ב-40- עשה רושם נחמד-לא התעמקתי מאד.
היה אתמול הרבה מידות-במכירת העודפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה