איפה אפשר לקנות מכנסיים לבנים בזול???

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;656308:
טוב להרגיש שאני לא היחידה בבעיה...
גם לי שלושה בנים.. קניתי מכנסיים של תות בננה ב 40 ש"ח אך אבוי הגזרה מזעזעת, החלק העליון פשוט ארוך וזה נראה ממש לא טוב, החזרתי הכל, ועכשיו אני תקועה...
גם החולצות של "תות בננה"- האלגנטיות עם גזרה חסרת פרופורציה- שרוולים ארוכים עד אין סוף בלי קשר למידה. אצל מי אפשר להתלונן שיעשו שינוי ודחוף?
חבל, חולצות כל כך יפות, אבל לא שימושיות.
לגבי מחיר הוגן למכנסיים- לדעתי 45/ 50 ש"ח למכנס זה מחיר הגון למדי . איפה הזמנים שקנינו זוג מכנסיים ב35 ש"ח? - זה היה לא מזמן! אני מקימה אוהל.:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;656480:
גם החולצות של "תות בננה"- האלגנטיות עם גזרה חסרת פרופורציה- שרוולים ארוכים עד אין סוף בלי קשר למידה. אצל מי אפשר להתלונן שיעשו שינוי ודחוף?
חבל, חולצות כל כך יפות, אבל לא שימושיות.
לגבי מחיר הוגן למכנסיים- לדעתי 45/ 50 ש"ח למכנס זה מחיר הגון למדי . איפה הזמנים שקנינו זוג מכנסיים ב35 ש"ח? - זה היה לא מזמן! אני מקימה אוהל.:eek:

תאמיני לי שיותר זול לקנות אוהל ממכנסיים!

אין פה שמהו שקונה דרך האינטרנט אולי משם תבוא הישועה???

• הוסף לסימניות
הפסקתי לזרוק מכנסיים..אני מביאה לחייט שתמורת 10 ש"ח שם תוית יפה שנראית כמו דוגמה וחלק מהמכנס, לפי דעתי אפשר לעשות זאת לבד בעלות מינימלית.

• הוסף לסימניות
שלשום קניתי בלידר ג'ינס (כהה) ב-20 ש"ח. יפייפה!!!!!!
והמכנסיים הרגילות עולות שם פחות מ-50 ש"ח..........
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תנסו אולי ב"אדיר הלבשה" רח' ירושלים 14, ב"ב (בפאסז')

סחורה טובה איכותית וגם זולה

• הוסף לסימניות
הייתי בדאון טאון עודפים ברח' השומר
יש שם מכנסיים מאוד יפות ב- 50% שזה יוצא בסביבות 20-25 ש"ח
לדעתי שווה לך לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;656700:
הייתי בדאון טאון עודפים ברח' השומר
יש שם מכנסיים מאוד יפות ב- 50% שזה יוצא בסביבות 20-25 ש"ח
לדעתי שווה לך לנסות

את רצינית?!
מתי היית שם? והאם היה מבחר של מכנסיים? כי אם כן אני באה מביתר ואני לא רוצה להגיע סתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;656066:
בשביל זה בדיוק שאלתי פה איפה כן אפשר למצוא בפחות מ50 ש"ח כי אם אני הולכת לקנות עכשיו זה כמה מאות שקלים הגונים רק מכנסיים!!!
ולזו ששאלה לגבי קורדרוי, אני חושבת שהוא נקרע הכי מהר אצלי.
אם משהי בכל אופן מכירה מקום שעולה סביבות 30 ש"ח אני אשמח להתעדכן.
גם לי יש 4 בנים שובבים מאוד. וקורעים לי מכנסיים מידי פעם. אבל לא בקצב שאת מתארת. ובפרט לא קורדרוי שזה יותר חזק.
ניסיתי לחשוב מה יכול להיות הסיבה. אולי את מכבסת ביותר מידי מעלות ואז הבד מתבלה לך מהר מידי?

• הוסף לסימניות
ממש לא. אני מכבסת ב30 מעלות אבל אם הם מטפסים ומשתוללים וכשיושבים ומשחקים הם על הברכיים זה משתפשף מהר ונקרע בעיקר בברכיים.
ויכול להיות שבאמת הקצב שזה נקרע לא כל כך מהיר רק שבדיוק בסוף העונה בחורף שעבר נקרעו בבת אחת 7-8 זוגות מכנסיים ועכשיו אני מתחילה עונה וצריכה הרבה בבת אחת ולכן מחפשת זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;656701:
את רצינית?!
מתי היית שם? והאם היה מבחר של מכנסיים? כי אם כן אני באה מביתר ואני לא רוצה להגיע סתם.

הייתי אתמול
היה שם כמה צבעים
בכל מיני מידות
לא יודעת אם שווה לך להגיע מביתר במיוחד בשביל זה
אם יש לך מישהו בבני ברק שיכול לקפוץ - עדיף
או פשוט להתקשר לחנות ולשאול איזה מידות יש וכו
או שישמרו לך בצד
המס' שלהם 03-6747234

• הוסף לסימניות
איפה זה חנות "בנים"?

ואיפה זה לידר?ואיפה זה פמלי סנטר?

• הוסף לסימניות
לידר - נראה לי שזה ברח' מלכי ישראל בירושלים
פמלי סנטר - ברח' כהנמן בבני ברק (ליד שפע שוק)

• הוסף לסימניות
בפינת הזול בבני ברק
(הייתי הבוקר)
יש מכנסי קורדרוי של לידר ב 35 ש"ח

• הוסף לסימניות
מנסיון של 4 בנים עם מרץ- הכי "זול" בסופו של דבר זה לקנות מכנסי שי שאול- ההפרש משתלם ומוכיח את עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה