הקישור שולח אותי לסלי כביסה...
יש נעלי ג'יאוקס שהם נעליים סגורות נושמות (יש בסוליה חורים מיוחדים שמנדפים ריח וכו')אני מחפשת נעליים לחורף סגורות יש דבר כזה??
אבל הן מאד מזיעותאו פלופרס/נייטיב שהם נעליים פתוחות אבל יש שלובשים אותם גם בחורף והם נושמות בהחלט.
סנדלים זה באמת הפתרון הכי טוב, הבעיה שעכשיו חורףאבל הן מאד מזיעות
אשמח גם להמלצה
קניתי לבן שלי נעלי עור
ילד קטן ויש לו פטריות
הרופאה אמרה שילך עם סנדלים...
מה הפתרון.?
זה הסיפור גם אצלי,אבל הן מאד מזיעות
אשמח גם להמלצה
קניתי לבן שלי נעלי עור
ילד קטן ויש לו פטריות
הרופאה אמרה שילך עם סנדלים...
מה הפתרון.?
כדאי לנסות GEOXאני מחפשת נעליים לחורף סגורות יש דבר כזה??
אצלי כנ"ל, בקיץ סנדלים בלי גרביים, ובחורף משתדלת שילכו בשעות אחה"צ בלי גרביים כדי לאוורר את הרגליים,זה הסיפור גם אצלי,
עד עכשיו בקיץ שמתי לו סנדלים, אפילו בלי גרביים כי הוא ממש סובל...
אבל אני ממש אובדת עצות עכשיו שכבר קר וחורפי.
יש קישור?כדאי לנסות GEOX
נעלי עור (תוודאי) עם פטנט מיוחד לאוורור.
יש בהרבה מקומות, תעשי חיפוש באינטרנט.יש קישור?
כדאי לנסות GEOX
אצלי כנ"ל, בקיץ סנדלים בלי גרביים, ובחורף משתדלת שילכו בשעות אחה"צ בלי גרביים כדי לאוורר את הרגליים,
לגבי ג'אוקס אכן כדאי לנסות אבל זה לא פתרון מוחלט, סוג הגרביים משמעותי ג"כ.
זה יותר טוב מנעל סגורה רגילה, כמובן זה לא מאוורר כמו סנדלים, אבל בצירוף עם אוורור בשעות אחה"צ זה די עוזר.מנסיון אישי, ראיתן שזה עזר?
יש קישור?
weshoes.co.il
weshoes.co.il
![]()
Geox J Gisl I Boy J365CC - נעלי סניקרס ג'אוקס לילדים בצבע נייבי/אביו החל מ- 99.90 ₪ בלבד! ✓️ WeShoes
מחפשים Geox J Gisl I Boy J365CC - נעלי סניקרס ג'אוקס לילדים בצבע נייבי/אביו ? הגעתם למקום הנכון! אצלנו בווישוז תוכלו ליהנות מהפריטים האיכותיים ביותר! הזמנות אונליין ומשלוחים עד הבית >>weshoes.co.il
![]()
Geox J Djrock Girl J354ME - נעלי סניקרס ג'אוקוס לבנות בצבע נייבי מידות החל מ- 99.90 ₪ בלבד! ✓️ WeShoes
מחפשים Geox J Djrock Girl J354ME - נעלי סניקרס ג'אוקוס לבנות בצבע נייבי מידות ? הגעתם למקום הנכון! אצלנו בווישוז תוכלו ליהנות מהפריטים האיכותיים ביותר! הזמנות אונליין ומשלוחים עד הבית >>weshoes.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים