עזרה איפה אפשר לקנות סלמון טרי בבי"ש במחיר הגיוני???

• הוסף לסימניות
בחניות שאני ראיתי אין בפחות מ130 ש"ח לקילו - מחיר מטורף
אני יודעת שהמחירים עלו השאלה היא האם יש מקומות יותר זולים מ130 לקילו
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בית שאן?:unsure:

• הוסף לסימניות
בחניות שאני ראיתי אין בפחות מ130 ש"ח לקילו - מחיר מטורף
אני יודעת שהמחירים עלו השאלה היא האם יש מקומות יותר זולים מ130 לקילו
תודה רבה
תקני בירושלים, יש לא מעט שעושים משלוחים לשאר חלקי הארץ.
קניתי השבוע בפחות מ 70 שח לקילו.

• הוסף לסימניות
לא תאמינ.
אנחנו קונים באיקאה בית שמש.
מוכרים סלמון בלי עור אמנם קפוא אבל טעם של טרי

• הוסף לסימניות
תבדקו האם המחיר הוא לפני הפילוט או אחרי
זה משמעותי מאד!!

• הוסף לסימניות
תבדקו האם המחיר הוא לפני הפילוט או אחרי
זה משמעותי מאד!!
נראה לי שאם עולה 70 לקילו כששוקלים דג שלם עם עור ועצמות זה עדיין יותר זול מ130 פילה נקי
תתקנו אותי אם אני טועה
וכן אשמח לדעת מה היחס בערך כלומר איזה מחיר לפילה נקי משתווה ל70 ש"ח לדג שלם

• הוסף לסימניות
יש לך בדג ועוף ברמה ב' עושים משלוחים
בגולד פיש מגיע מאוד יפה ארוז נקי ואסטטי
יש כל הזמן פרסומות על דגי סלומון
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בצרכנייה שפע ברכה בסניף ג2 - מרכז רימונים, יש מחלקת דגים טרי ברביעי וחמישי במחירים ממש טובים

• הוסף לסימניות

איפה אפשר לקנות סלמון טרי בבי"ש במחיר הגיוני???​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה