איפה אפשר לקנות תאורה בירושלים?

• הוסף לסימניות
מכירים חנויות של תאורה בירושלים?
דברים פשוטים ולא יקרים, כמו הפלורוסנטים העגולים האלו, ופלורוסנטים T5, וכדו'.
כל מידע בענין יעזור.
תודה

• הוסף לסימניות
יש חנות אם אני לא טועה זה ברח' שמעון חכם (ליד חיים מוחה) בעיקרון הוא מוכר בסיטנאות אבל אפשר לקנות אצלו גם פרטי, מאוד זול.

• הוסף לסימניות
מחסני תאורה - כנפי נשרים
לוגו תאורה - כנפי נשרים
הום סנטר - תלפיות / מלחה
אני נהנית לקנות בחנויות האלו כי יש להם הרבה מבצעים של הוזלות, צריך למצוא את המבצע...

עוד שתיים, אני לא חושבת שזולים במיוחד-
שפע אור ותאורה - פתח תקוה 16.
חנות תאורה - רחוב שטראוס.

ודרך אגב - פלורסנט T5 לא טוב לשימוש עם גנרטור [בגלל השינויים במתח החשמל]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1038871:
ודרך אגב - פלורסנט T5 לא טוב לשימוש עם גנרטור [בגלל השינויים במתח החשמל]

בטוחה בזה?
להורים שלי יש כבר 6 שנים T5 וכל שבת וחג עם גנרטור ועוד לא החליפו אף פעם.

• הוסף לסימניות
יש חנות בשם "חץ" ברח' ירמיהו ליד תרקלין חשמל
ממש זול אבל לפני שאתה קונה תבדוק בכמה חניות ככה תמיד תדע איפה אתה אוחז בעולם​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1038874:
בטוחה בזה?
להורים שלי יש כבר 6 שנים T5 וכל שבת וחג עם גנרטור ועוד לא החליפו אף פעם.

יתכן שהגנרטור בשכונתם מאד יציב.
אצלינו במשפחה המורחבת כמה T5 נהרסו מסיבה זו, ועוד כמה שרצו להתקין כאלו, לא התקינו בגלל הגנרטור.
שווה לבדוק מראש בשכונתכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה