כללי איפה אפשר לקנות תמונת ספר תורה פתוח?

• הוסף לסימניות
כבר שבוע שאני מחפשת תמונה של ספר תורה פתוח, איכותי, אמור להתפרש על דף שלם A3, לא מוטה לשום זוית אלא ישר ישר, מצולם מלמעלה.
לא קיים כזה דבר?
אפילו ויקטורי, אם הוא באיכות - יתקבל (או ירכש) בברכה!!!
זה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמור להיות בהדפסה ביום חמישי!!!
תודה

• הוסף לסימניות
אין בגלריה מה שהיא מחפשת.
היא מחפשת ספר תורה (אשכנזי מן הסתם) פתוח, מול הקורא

בערך כזה:


(סליחה למי שאין את הפונט)

הייתי מצלם לך אבל לא נראה לי שמותר סתם לפתוח ספר תורה רק בשביל לצלם...

• הוסף לסימניות
מקווה שאלו טובים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 32
  • sacred-Beth_El_Torah_yad_best.jpg
    KB 180.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;274961:
אין בגלריה מה שהיא מחפשת.
היא מחפשת ספר תורה (אשכנזי מן הסתם) פתוח, מול הקורא

בערך כזה:


(סליחה למי שאין את הפונט)

הייתי מצלם לך אבל לא נראה לי שמותר סתם לפתוח ספר תורה רק בשביל לצלם...

לא משנה לי הנוסח, אני מוחקת את הכתב לגמרי!!!!!!!

• הוסף לסימניות
באייסטוק,
שמתי לך בפנים לינק ישיר, כי הוא ארוךךךך

קבצים מצורפים

• torah scroll.rar
    648 ביטים · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;275031:
לא משנה לי הנוסח, אני מוחקת את הכתב לגמרי!!!!!!!

הבנתי שאת מתכוונת לרשום משהו אחר, אבל פשוט המבנה החיצוני של ספר ספרדי שונה מאשכנזי.
ספר ספרדי הוא בתוך תיבה ואשכנזי הוא עם עצי חיים לגלילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;275209:
הבנתי שאת מתכוונת לרשום משהו אחר, אבל פשוט המבנה החיצוני של ספר ספרדי שונה מאשכנזי.
ספר ספרדי הוא בתוך תיבה ואשכנזי הוא עם עצי חיים לגלילה

תודה, זאת פעם ראשונה שאני שומעת שגם בזה מתבטאים ההבדלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;275177:
באייסטוק,
שמתי לך בפנים לינק ישיר, כי הוא ארוךךךך

לא הצלחתי לפתוח!! הסבר בבקשה איך מתעסקים עם זה?

• הוסף לסימניות
חלצי את הראר, יש לך שם מסמך כתבן פשוט ובו שורת לינק, העתיקי אותה לשורת הכתובת בדף אינטרנט

• הוסף לסימניות
או שפשוט תפתחי את האתר אייסטוק
http://www.istockphoto.com/index.php
ותחפשי:
torah scroll

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה