הייתי רוצה לקנות תנור יד שניה.
איזה דגם? בכמה אתם מוכרים? (האם סיבת המכירה נעוצה בתנור עצמו?)לנו יש למכירה תנור בקו שתי תאים היה בשימוש פעמים בודדות באשדוד
איזה תנור? כמה זמן היה בשימוש?מחפשים למכור תנור.
תודה על הנכונות. אבל אנחנו מחפשים תנור משולב. לא בילד אין.בדיוק אתמול חברה ספרה לי שעוד מספר ימים היא עוברת דירה ושם יש תנור בילדין...
אני אשלח לך באישי את הטלםון שלה, היא מירושלים
עברנו לדירה שיש בו בילדאין ולכן אנו מוכרים ב1500 בערךאיזה דגם? בכמה אתם מוכרים? (האם סיבת המכירה נעוצה בתנור עצמו?)
איזה תנור? כמה זמן היה בשימוש?
תודה על הנכונות. אבל אנחנו מחפשים תנור משולב. לא בילד אין.
התנור מצויןעברנו לדירה שיש בו בילדאין ולכן אנו מוכרים ב1500 בערך
אבל @אין מתנות חינם@זיסונת
אחרי ט' באב אני עוברת דירה לדירה עם תנור בילדאין.
אם את רוצה את התנור המשולב שלי אני יכולה למסור לך אותו.
יש לי דלונגי כמעט בן 15 שנה.
כל הלהבות עובדות מצוין, התנור העליון חלבי (אופה, אבל לא משהו לעוגות כי הוא תא קטן, יותר פיצות ומאפים)
התחתון בשרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים