דרוש מידע איפה אפשר לקנות תרנגולות מפלסטיק וכו'

• הוסף לסימניות
לתחפושת של כפריה / רועת אווזים
ביצים וכל זה...
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם לתחפושת של כפריה, קניתי תרנגולים מקלקר בחנות הובי - מרכז כלל והדבקתי נוצות, אם מעניין אותך יש לי תמונה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם לתחפושת של כפריה, קניתי תרנגולים מקלקר בחנות הובי - מרכז כלל והדבקתי נוצות, אם מעניין אותך יש לי תמונה
תודה אבל אין לי כח להכין
איפה אפשר להשיג מן המוכן?

• הוסף לסימניות
זוכרת שראיתי במקס סטוק
וזול סטוק
אולי כדאי לך להתקשר לפני ולשאול כי זה דברים שמתחלפים

• הוסף לסימניות
זכור לי ששלוואן קיבל מתנה כזאת מפילאק ואנילאן ליום נישואיו.
אולי תנסי לשאול אותו אם זה מיותר לו...
;););)

(מהללאל...)

• הוסף לסימניות
אין במקס סטוק וזול שופ חרשתי היום את תחנה מרכזית...:(
אולי יש עוד מידע או יש למישהי להשאיל / להשכיר?

• הוסף לסימניות
שנה שעברה קניתי אפרוחים והוספתי כרבולת מלבד:
upload_2018-2-24_22-46-37.png

• הוסף לסימניות
קניתי מקלקר וצבעתי עם לורד ארטליין אדום את המקור והכרבולת, ועיניים בשחור,
אצלי זה לא נקרא עבודה. אפרוחים קניתי.
היה נראה מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה