איפה אפשר לקנות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אמנם למדתי עיצוב פנים אבל פחות מתעסקת בתחום הספציפי הזה..

אני רוצה להחליף בבית ריצוף ודלתות ורוצה לדעת איפה אפשר לקנות במחיר סביר ולא יקר
אבל גם שיהיה איכותי.
מישהו יכול בבקשה לתת לי טווח מחירים? מה נקרא מחיר סביר לדלת+התקנה?
ואיפה אני יכולה לקנות אריחים טובים? אני צריכה גם גודל 40-50 וגם גודל 60-80.

אני מפתח תקווה אז רצוי חנויות באזור המרכז...

תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
יש בצומת סגולה הרבה חנויות.
כנסי ותעשי שוק...

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה לתת לי טווח מחירים? מה נקרא מחיר סביר לדלת+התקנה?
יש הרבה רמות וסוגי דלתות השאלה מידי לא ממוקדת. כלומר מה חובה מבחינתך: נגד מים, מראה הדלת, חומר ארץ ייצור וכדו'

• הוסף לסימניות
ברור שאני מעדיפה את הטופ של הטופ אבל זה לא כל ריאלי מבחינתי מבחינת מחיר...
אני מחפשת מקום שבו יש כמה סוגים ורמות של דלתות ואז אני אוכל לעשות את השיקולים שלי בנוגע לאיכות והעדפות לעומת מחיר ומראה.

בנוגע לריצוף, שמעתי שבנגב קרמיקה עודפים בסגולה יש מחירים טובים. זה נכון? מישהו יודע על זה משהו?

• הוסף לסימניות
דלתות-פנדור מעולות וגם אצלם יש קשת רחבה לפי הטיב והאיכות..יש את הסטנדרט שכל קבלן נותן במפרט, ויש את האיכותיות יותר,שווה לבדוק אצלם.

• הוסף לסימניות
אינני מכירה חנויות במרכז.אך בכל אופן בענין הדלתות -
דלתות פנדור הן המוכרות ביותר נראה לי.
אך יש להם סוגים שונים - רגיל, נד מים, נגד מים ורעש וכו'
צריך לקחת בחשבון שלעיתים דווקא ההתקנה שלהם לא מבוצעת כהלכה
ואז דלת איכותית כל כך, בגלל סטיות ההתקנה לא עושה את העבודה כנדרש.

יש את דלתות חקשוריאן שהן איכותיות ומדהימות אבל יקרות הרבה יותר.
ויש גם דלתות פשוטות ממש.
תלוי מה הצרכים.
ומהו התקציב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה