דרוש מידע איפה אפשר לרכוש ברשת בזול משקפי שמש עם מספר ( אופטיות)

• הוסף לסימניות
מבירור בחנויות משקפיים המוצר לא זול , אשמח למידע אם יש באתרים וכו' אולי אפילו באלי אקספרס. תודה.

• הוסף לסימניות
אופטיקה הלפרין, צריך לעקוב אחרי המבצעים, לאחרונה היה להם איזה חודש שמשקפי שמש עלו בערך 30 ש"ח והתוספת לעדשות אופטיות זה כבר תלוי לפי המספר...

• הוסף לסימניות
גם בעינית יש מבצע של 50 ש"אם אני לא טועה,
אבל כמובן עד מספר מסויים מאד...
ושאר המספרים זה כבר מחירים בשמיים.

• הוסף לסימניות
יש משקפי שמש המכונים 'משקפי טייסים' שאפשר להרכיב אותם על משקפי הראיה והם קלים ונוחים מאוד - מייתרים לגמרי את הצורך במשקפי שמש עם מספר.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול

אני סובל מאוד מהסנוור של השמש ביום יום
אבל במקום שאני גר לא מקובל ללכת עם משקפי שמש רגילות,
יש כזה דבר משקפיים שמסננות את העוצמה של השמש עם זכוכיות שקופות רגילות?
אשמח למידע בעניין!
תודה!

• הוסף לסימניות
לא נורא, הם יתרגלו....

למה אתה צריך לסבול????

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול

אני סובל מאוד מהסנוור של השמש ביום יום
אבל במקום שאני גר לא מקובל ללכת עם משקפי שמש רגילות,
יש כזה דבר משקפיים שמסננות את העוצמה של השמש עם זכוכיות שקופות רגילות?
אשמח למידע בעניין!
תודה!
אף אחד לא עושה אצלכם ניתוח לייזר להסרת משקפיים???

• הוסף לסימניות
עד סוף החודש השמיני יש באופטיקה אלפרין מבצע על משקפי שמש 2 במאה שמונים. והעדשות במחיר רגיל לפני המחיר של עדשות.

• הוסף לסימניות
בקבוצה של אלי אקספרס שלחו שם פעם קישור לזה
זה הקישור
יכולה לברר שם אם יש דגם מסוים שתרצו

• הוסף לסימניות
אני קניתי באופטיקה במרכז רימונים בבני ברק
יצא לי 220 ויש לי מספר 4 במשקפיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך מוסג כמה בערך עולה עדשות מס' 7
בגלל שאת המספר הזה יש רק בדיקוק של 1.67 ולא ביותר עבה, נראה לי שזה בין 600 ל800 על העדשות לבד.
אני עשיתי שם על 5.5 בעובי 1.6 עלה לי 400 העשדות ו180 שתי זוגות. (אחד בלי מספר)

• הוסף לסימניות
חנות בשם משקפיקס
המסגרת עלתה 100
והעדשות 120 (לא עשיתי דיקוק)

• הוסף לסימניות
אני קניתי כאן, אתר מעולה, לא האמנתי שאכן יגיע המספר אותו אני צריך יש לי גבוה, הגיע, ואני רואה מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה