מצלמה איפה אפשר לתקן מצלמה g7

• הוסף לסימניות
אני מחפש מאוד חוברת בעברית של G7 מי שיודע איך אפשר להשיג אשמח

• הוסף לסימניות
אני מחפש מאוד חוברת בעברית של G7 מי שיודע איך אפשר להשיג אשמח
היחיד שיצר כזה חוברת בעברית זה היבואן בשם קראט תנסו לבדוק אולי באתר שלהם יש את זה
קנון מעצמם מעולם לא הוציאו חברות בעברית עד כמה שידעו לי

• הוסף לסימניות
היחיד שיצר כזה חוברת בעברית זה היבואן בשם קראט תנסו לבדוק אולי באתר שלהם יש את זה
קנון מעצמם מעולם לא הוציאו חברות בעברית עד כמה שידעו לי
הכוונה לחנות "קרט" בפתח תקווה??

• הוסף לסימניות
הכוונה לחנות "קרט" בפתח תקווה??
כי אם כן זו התגובה שלהם

היי דייוד,

אין לנו חוברות למכירה.

שמחים לעמוד לרשותך, צוות החנות רואים עולם-צילום ואלקטרוניקה בע"מ

• הוסף לסימניות
כי אם כן זו התגובה שלהם

היי דייוד,

אין לנו חוברות למכירה.

שמחים לעמוד לרשותך, צוות החנות רואים עולם-צילום ואלקטרוניקה בע"מ
קרט השם של היבואן
שימו לב בחתימה של החנות שפניתם עליהם הם לא קוראים לעצמם קראט
בנוסף לא ידוע לי שקרט מוכרים את זה כמוצר בפני עצמו רק כתבתי שהם היחידים שהכינו כזה מוצר

קנון עצמו מעולם לא הוציאו חוברת בעברית

• הוסף לסימניות
אתם צודקים פשוט עשיתי חיפוש בגוגל קראט זה מה שעלה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה