אתה מכיר משהו שלמד רק שם וזה הספיק לו בשביל לעבוד בתחום ?הבנתי שהלומדים יצאו מרוצים מאד ועובדים בתחום.
מה סדר גודל של שכר יש בזה בתור שכיר ?אני מכיר מישו אבל שיש לו רקע בכלכלת המשפחה, תמיד אחרי קורס תוכל להתחיל באיזה משרד משכנתאות ומשם להתפתח.
הבעיה היום שאנשים מחפשים לקפוץ גבוה, למדו קורס והם בטוחים שהם עכשיו מקצוענים.
אשתי יועצת משכנתאות למעלה מעשור, כיום עצמאית אבל עבדה ב2 משרדים מכובדים לפני, אין ברירה אלא לצבור נסיון טוב מראש.
בין 3,000-15,000 וגם יותר.מה סדר גודל של שכר יש בזה בתור שכיר ?
028015555 בהצלחהאיך יוצרים קשר עם מסילה?
כמה מקובל לקבל שעתי בתור שכיר בתחום?בין 3,000-15,000 וגם יותר.
תלוי במקצועיות ובפעילות, שעות, וכו.
אין כללים. ישנם כאלה שסוגרים עשרות אלפי ₪ בקלות. וישנם אלפים בודדים. תלוי בכמות הלקוחות כמובן.כמה מרוויח יועץ משכנתאות עצמאי לאחר כמה שנים?
שניהם לא. בסגנון של הבנת עסקה, מול הבנק והלקוח.האם העבודה היא בעיקר מתמטיקה וכו' או סגנון 'מאכעריות'?
לחלוטין!!מתאים לאשה מכובדת מוכשרת מאוד בחשבון וכו', לא טיפוס מאכערי?
מתחיל במינימום, ועולה גם למעל 100 ₪, ויותר.כמה מקובל לקבל שעתי בתור שכיר בתחום?
האם יש מישהו כאן ממודיעין עילית שלמד בפוקוס? איך מגיעים לשם בלי רכב? זה קצה העולם.לדעתי ייעוץ משכנתאות ללמוד בפוקוס (גם בזום זה בסדר גמור)
וכלכלת הבית במסילה
כל מקום עם המקצועיות והניסיון שלו
@מלכי פישמן1 האם התחלת לעבוד בזה? אני מעונינת ללמוד את התחום ומנסה לחשוב איך אצליח להכנס לתחום במקביל למשרה מלאה נוספת. נשמע לי קשוח.אני למדתי אצל ינאי יקואל מהון ובית(בשיתוף מסילה) הגעתי לשם אחרי שבדקתי בכמה מקומות ולאחר התייעצות הגעתי למסקנה ששם זה המקום הכי מתאים מבחינתי.
הקורס עצמו מקצועי ברמות! הלימוד לפרטים מהתיקים הקלים ועד המורכבים, בינהם שיעורים גם לכלכלת משפחה, במהלך הקורס הגיעו מרצים שונים ביניהם שמאים, נציגים מסוכנויות ביטוח והבנקים וכו..
המעטפת התמיכה והעזרה המקצועית שקבלתי במהלך כל הקורס ואחריה לא הייתי מקבלת בשום מקום אחר,
ממליצה בחום לכל מי חושב להתפתח בתחום.
כן,@מלכי פישמן1 האם התחלת לעבוד בזה? אני מעונינת ללמוד את התחום ומנסה לחשוב איך אצליח להכנס לתחום במקביל למשרה מלאה נוספת. נשמע לי קשוח.
@מרדכי פולק או מישהו אחר שיודעבפרונטלי לומדים יותר טוב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים