נכתב ע"י לו יצוייר;1243952:זות בשפע הרבה יותר יקרים משערי רווחה. אבל בשערי רווחה כבר ביום ראשון היו תורות מכובדים בהחלט, אז אין לי מושג מה קורה שם היום.
נכתב ע"י לו יצוייר;1243952:זות בשפע הרבה יותר יקרים משערי רווחה. אבל בשערי רווחה כבר ביום ראשון היו תורות מכובדים בהחלט, אז אין לי מושג מה קורה שם היום.
נכתב ע"י נ פלוס;1244031:זול בשפע הם הכי יקרים שיש (לפחות כאן בבית שמש) אצלנו הכי זול יש חסד ואושר עד!
לזול בשפע יש מבחר גדול הרבה יותר, ברור,נכתב ע"י A4105050;1244002:זה לא נכון.
אגב,יש לזול בשפע הרבה יותר מבחר.
לשערי רווחה יש מבחר קטן של מוצרים אז קחו בחשבון שאין להם את כווול מה שאתם צריכים...
נכתב ע"י A4105050;1244034:בירושלים הם בין הזולים.
יש חסד בין היקרים.
נכתב ע"י mediadesign;1244015:סליחה שאני רוכבת על האשכול אבל אולי מישהו יודע האם יש חסד בגב"ש זול משמעותית מיש הרגיל ברמת אשכול?
ירושלים המעטירהנכתב ע"י חויד;1244167:תגידו על איזה עיר אתם מדברים בכלל ?
נכתב ע"י קקטוס;1244255:אני חושב שההבדל בין הרשתות מסתכם בעשרות בודדות של שקלים לסל
לפי דעתי, אושר עד היא הרשת המומלצת לקניות לחג
פשוט אם הולכים למקומות האחרים, וחוסכים 30 ש"ח (בדרך כלל גם לא חוסכים, אבל נניח) מפסידים שעה עבודה בבילו מדהים של הידחקות בתור אינסופי
אושר עד בנתה את הסניפים שלה בצורה הטובה ביותר מבין הרשתות
וזמן ההמתנה הממוצע בתור שם, הוא הקצר ביותר מבין כולן (מסקנה שלי בעקבות ניסיונות מרים ברשתות האחרות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים