איפה אתם ממליצים לעשות את הקנייה לפסח?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בירושלים

חשבתי על שערי רווחה או רמי לוי.
אולי בכלל כדאי אושר עד?

• הוסף לסימניות
זול בשפע / שופרסל כנפי נשרים.
המחירים זולים מניסיון והשוואות מחירים.

• הוסף לסימניות
תתכוננו...
אם עוד לא עשיתם קניות חשוב שתדעו:
הייתי אתמול ברמי לוי מהדרין, פעם ראשונה.
בשעה 10 בבוקר הגענו לשם,
רבע שעה מחפשים חניה
רבע שעה נוספת מחפשים עגלה
שעה עושים איסוף מוצרים
ואז... שעה ורבע בתור!!!

לא יודעת מה הולך באוששר עד אבל אני אישית יותר נהנית לקנות שם, מקום מרוחח יותר לא נתקעת באנשים בכל טור. והקופות יותר מסודרות...

• הוסף לסימניות
בזול בשפע מחירים מצוינים ואין בכלל תורות

• הוסף לסימניות
זול בשפע הרבה יותר יקרים משערי רווחה. אבל בשערי רווחה כבר ביום ראשון היו תורים מכובדים בהחלט, אז אין לי מושג מה קורה שם היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1243952:
זות בשפע הרבה יותר יקרים משערי רווחה. אבל בשערי רווחה כבר ביום ראשון היו תורות מכובדים בהחלט, אז אין לי מושג מה קורה שם היום.

זה לא נכון.
אגב,יש לזול בשפע הרבה יותר מבחר.
לשערי רווחה יש מבחר קטן של מוצרים אז קחו בחשבון שאין להם את כווול מה שאתם צריכים...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני רוכבת על האשכול אבל אולי מישהו יודע האם יש חסד בגב"ש זול משמעותית מיש הרגיל ברמת אשכול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1243952:
זות בשפע הרבה יותר יקרים משערי רווחה. אבל בשערי רווחה כבר ביום ראשון היו תורות מכובדים בהחלט, אז אין לי מושג מה קורה שם היום.

זול בשפע הם הכי יקרים שיש (לפחות כאן בבית שמש) אצלנו הכי זול יש חסד ואושר עד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1244031:
זול בשפע הם הכי יקרים שיש (לפחות כאן בבית שמש) אצלנו הכי זול יש חסד ואושר עד!

בירושלים הם בין הזולים.
יש חסד בין היקרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1244002:
זה לא נכון.
אגב,יש לזול בשפע הרבה יותר מבחר.
לשערי רווחה יש מבחר קטן של מוצרים אז קחו בחשבון שאין להם את כווול מה שאתם צריכים...
לזול בשפע יש מבחר גדול הרבה יותר, ברור,
אבל במוצרים רבים מאוד הם יקרים מאוד, ואני כותבת את זה אחרי השוואה.
אני קונה קנייה בסיסית בשערי רווחה ומשלימה במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1244034:
בירושלים הם בין הזולים.
יש חסד בין היקרים.

את רצינית ?????
NO WAY
אני לא יודעת מי זה היקרים אצלך (לא מכירה את יש חסד)
אבל כל מה שאני מכירה יותר זול מזול בשפע :(
הכי כיף לקנות שם, זה כן :)

• הוסף לסימניות
בקיצור, נראה שרמי לוי ואושר עד בכלל לא מומלצים כאן.
על זול בשפע בכלל לא חשבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1244015:
סליחה שאני רוכבת על האשכול אבל אולי מישהו יודע האם יש חסד בגב"ש זול משמעותית מיש הרגיל ברמת אשכול?

בוודאי שיותר זול בגב''ש
יש ברמת אשכול זה בית מרקחת!

• הוסף לסימניות
תגידו על איזה עיר אתם מדברים בכלל ?

• הוסף לסימניות
אני חושב שההבדל בין הרשתות מסתכם בעשרות בודדות של שקלים לסל
לפי דעתי, אושר עד היא הרשת המומלצת לקניות לחג
פשוט אם הולכים למקומות האחרים, וחוסכים 30 ש"ח (בדרך כלל גם לא חוסכים, אבל נניח) מפסידים שעה עבודה בבילו מדהים של הידחקות בתור אינסופי
אושר עד בנתה את הסניפים שלה בצורה הטובה ביותר מבין הרשתות
וזמן ההמתנה הממוצע בתור שם, הוא הקצר ביותר מבין כולן (מסקנה שלי בעקבות ניסיונות מרים ברשתות האחרות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1244255:
אני חושב שההבדל בין הרשתות מסתכם בעשרות בודדות של שקלים לסל
לפי דעתי, אושר עד היא הרשת המומלצת לקניות לחג
פשוט אם הולכים למקומות האחרים, וחוסכים 30 ש"ח (בדרך כלל גם לא חוסכים, אבל נניח) מפסידים שעה עבודה בבילו מדהים של הידחקות בתור אינסופי
אושר עד בנתה את הסניפים שלה בצורה הטובה ביותר מבין הרשתות
וזמן ההמתנה הממוצע בתור שם, הוא הקצר ביותר מבין כולן (מסקנה שלי בעקבות ניסיונות מרים ברשתות האחרות)

אם כך, בזול בשפע אין תורים בכלל, מקסימום לחכות 2 דקות... כך שעדיף על אושר עד.
גם המחירים שם יחסית סבירים ביותר, המבצעים מכפרים על המוצרים הקצת יקרים, וסה"כ יוצאים סביר ביותר.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג אם היום- יום ששי- שערי רווחה עושים משלוחים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה