- הוסף לסימניות
לא עדיף כבר לקנות מדיח כלים?אצלנו זה במטבח במקום שמיועד למדיח כלים
לא עדיף כבר לקנות מדיח כלים?אצלנו זה במטבח במקום שמיועד למדיח כלים
למה? מדיח כלים זה משהו שלא נראה לי שאני אקנה בעתיד הקרוב וזה מקום מצוין לשואב שוטף.לא עדיף כבר לקנות מדיח כלים?
זו בדיוק השאלה.למה? מדיח כלים זה משהו שלא נראה לי שאני אקנה בעתיד הקרוב וזה מקום מצוין לשואב שוטף.
גם לי יש את שניהם, ושואב שוטף הרבה יותר משמעותי לי.זו בדיוק השאלה.
למה קנית שואב שוטף ולא מדיח כלים.
סתם, כמובן שזה שיקול שלכם,
אבל לדעתי מדיח הרבה יותר חשוב.
(יש לי את שניהם)
זה נכנס במקום של המדיח?אצלנו זה במטבח במקום שמיועד למדיח כלים
כן, למה לא?זה נכנס במקום של המדיח?
את יכולה להגיד לי מה הגודל שהוקצה לו?במשך השבוע- בפינת הסלון כדי שיהיה באזור המטבח (שם הוא הכי הרבה בשימוש)
לשבת- אני מעבירה לחדר שירות.
אגב, שמעתי לאחרונה על 2 משפחות ששיפצו את הבית ועשו נישה מיוחדת לשואב שוטף עם נקודת חשמל למרות שכרגע אין להם שואב.
המעצבות פנים (שונות) שכנעו אותם לעשות וטענו שגם אם כרגע אין להם מן הסתם יהיה להם בעתיד וחבל לא לעשות כבר עכשיו מקום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //