מידע שימושי איפה אתם מתדלקים? (מודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
אחרי כל מיני שמועות על תחנות דלק שונות, שאין לי מושג אם נכונות או לא.
כמו- מהילת מים בדלק, רמאויות שונות (שזה אני מבינה רלוונטי רק לשירות מלא?) וכו

איפה אתם מתדלקים - בסביבה - ומרוצים? והאם זו תחנה שומרת שבת?

תודה.

• הוסף לסימניות
איפה יש בסביבה עוד תחנות סגורות בשבת?

• הוסף לסימניות
בעצם שאני חושב על זה..
נראה לי שאפילו בצומת שילת שתי התחנות מחללות שבת....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באמת שאני חושב על זה..
נראה לי שאפילו בצומת שילת שתי התחנות מחללות שבת....
נכון, לכן אני שואלת.
מישהו שאל אותי על הענין של תחנות שומרות שבת, והתעוררתי לחפש איפה בעצם בסביבה יש כאלה...

• הוסף לסימניות
אני עכשיו מנסח "מכתב למערכת" למקומונים לעורר את הציבור

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה מאז שהתחלתי לתדלק שם, או שסתם גדלה לי הבעיה בממיר, אבל לאחרונה באמת המיכל שלי נגמר מהר יותר?
יש סיכוי שזה קשור?
כי באמת מוזר שיש שם שירות מלא במחיר של שירות עצמי?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה מאז שהתחלתי לתדלק שם, או שסתם גדלה לי הבעיה בממיר, אבל לאחרונה באמת המיכל שלי נגמר מהר יותר?
יש סיכוי שזה קשור?
כי באמת מוזר שיש שם שירות מלא במחיר של שירות עצמי?
פעם אחת ניסיתי לבדוק וזה מה שהיה אצלי. אבל יותר מ50 אחוז שזה פסיכולוגי.......
(בשביל שתהיה הוכחה אמיתית צריך לנסוע את אותן נסיעות בדיוק ולמדוד קילומטרים ופקקים... )

• הוסף לסימניות
פעם אחת ניסיתי לבדוק וזה מה שהיה אצלי. אבל יותר מ50 אחוז שזה פסיכולוגי.......
(בשביל שתהיה הוכחה אמיתית צריך לנסוע את אותן נסיעות בדיוק ולמדוד קילומטרים ופקקים... )
יתכן, אבל אצלי זה משמעותי, מ 450 קילומטר לטנק, ירד לי ל400, והדרכים אותם הדרכים

• הוסף לסימניות
אני לא אומר שום דבר על התחנת דלק שם, אני עדיין מתדלק שם, היום תדלקתי שם, אבל שווה בדיקה...

• הוסף לסימניות
יש פיקוח על תחנות דלק ובדיקות תקופתיות, כך שמסתבר שהכל דמיונות, אבל אם יש בכל זאת חשד כל שהוא ניתן לפנות לגורם המפקח שיבדוק זאת (אני לא יודע איזה משרד ממשלתי אחראי על זה)

• הוסף לסימניות
הרבה מתדלקים בכפר זה גם זול וגם ללא חשש חילול שבת......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה