איפה אתם עורכים / מזמינים אלבום דיגיטלי עם דפי קרטון קשיחים?

• הוסף לסימניות
לגבי עריכה - תלוי אם מחפשים תוכנות שכבר מציעות עיצובים מוכנים
ואז אפשר להשתמש באתרים שונים כמו פיסגיפט אבל זה יאלץ אותך להדפיס דווקא דרך האתר שבו עיצבת (יש להם גם הדפסה של אלבומי פרמיום עם דפי קרטון קשיחים, לא סגורה עם רק עם כריכה עור אם גם כריכת בוק, אבל ניתן לברר אצליהם)

או לחילופין לעצב לבד בתוכנות כמו פוטושופ או אינדזיין
ואז להדפיס איפה שבוחרים
בירושליים אני מדפיסה אצל רוט
בבני ברק נראה לי יש כאלה שמדפיסים אצל פוטו איכות

כשמעצבים לבד צריכים גם להכיר מאגרי אלמנטים שונים שיוכלו לשמש לעיצוב
חלקם חינמיים בתנאים מסוימים ואחרים לא
כמו freepik במידה וזה לשימוש פרטי ונותנים קרדיט (או מנוי במחיר זול יחסית)
או shutterstock שם יש מאגר ענקי של אלמנטים לעיצוב אבל בתשלום ויקר.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת. האם פעם ניסית בפייסגיפט ויכולה לומר מה איכות ההדפסה?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי בפייסגיפט והייתי מרוצה כמה וכמה אלבומים

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה ברוט אלבומים בי-ם ומרוצה מהאיכות ומהשרות!
אין על השרות שלהם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י haniw;n4913699:
תודה על התשובה המפורטת. האם פעם ניסית בפייסגיפט ויכולה לומר מה איכות ההדפסה?

באופן אישי לא הדפסתי שם מעולם
אלא רק ברוט אלבומים והאיכות והשירות שלהם - מעולים!!!

אם אין לך אפשרות אחרת לעצב וזה שפיסגיפט נותנים ממשק לעיצוב חינם -
כן שמעתי על אלבומי הפרמיום של פיסגיפט שהם באיכות טובה
אבל לא לוקחת אחריות.

באופן אישי לא עברתי וניסיתי להדפיס אצליהם בגלל השירות המעולה של רוט.

• הוסף לסימניות
הרבה תודות על התשובות! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה