מידע שימושי איפה אתם שמים את נרות השבת שלכם?

• הוסף לסימניות
אנחנו מעונינים למכור את הויטרינה הזו, בגלל שינוי שעשינו בסלון וכרגע אין פינה לשים אותה

קבצים מצורפים

• IMG_0372.JPG
    IMG_0372.JPG
    4 MB · צפיות: 181
  • IMG_0373.JPG
    IMG_0373.JPG
    1.7 MB · צפיות: 170
  • הוסף לסימניות
יש לי מקום גדול בסלון
אבל צריך לראות איך מרכיבים כזה מדף לקיר.
יש לך זווית לזה או באמצע קיר?
( את המראות קנינו באיקאה, אבל לחתוך לחצי כדי שישתלב, צריך אצל זגג.)

• הוסף לסימניות
יש לך זווית לזה או באמצע קיר?
( את המראות קנינו באיקאה, אבל לחתוך לחצי כדי שישתלב, צריך אצל זגג.)
כיום זה בזווית, אני רוצה להעביר לאמצע הקיר,
כדי לתת חיתוך...
אורך הקיר הוא 8 וחצי מטר, ואני רוצה לעשות באמצע.

• הוסף לסימניות
א. יש שנוהגים דווקא על השולחן
ב יש נוהגים למקם את הנרות בצפון והשולחן בדרום כמו בבית המקדש.

• הוסף לסימניות
ויטרינה מגבס+ דלתות זכוכית, חיפוי פנים מראה+ תאורה

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית
מחיר -550 ש"ח
זה פינתי - אורך כל צלע כ- 45ס"מ

• הוסף לסימניות

ישראלה ישראלי

מאיפה קניתם את המראות ככה?
ממש אהבתי פשוט נקי ומרשים

אני מחפשת זכוכית איכותית מאוד
לצערינו קנינו זכוכית פינתית מיפה נוף ובאו להתקין ליאותה והיא נברה עוד לפני שהתחלתי להנות ממנה

• הוסף לסימניות
יש חנות קטנה כזאת ברחוב ירושלים בבני ברק. אנחנו קנינו שם.

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות למדף לא פינתי לסלון יותר סגנון מודרני בגווני האפור לבן.
אשמח להמלצות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה