- הוסף לסימניות
בעד מה?חפשי לי כזה "אמיתי"
אפשר לחפור בגוגל, בחנויות למוצרי בית וכאלה
אם היה לי הכרות ספציפית בכיף הייתי מביאה קישור
בעד מה?חפשי לי כזה "אמיתי"
מסכימה לגמרי מקום ייעודי לא יוצר בלאגן.כשיש מקום ייעודי לזה אין סיבה שיעשה " בלאגן בעין"...
כמובן לא בסלון...![]()
היה לי כזה והוא כל פעם התעקם עוד קצת כלפי מטה..אצלנו קרש הגיהוץ מחובר לקיר עם זוויות מתכווננות, בחדר שירות
מעליו יש מדף קבוע למגהץ ושקע צמוד
רוצים לגהץ - מרימים את השולחן, מגהצים, מורידים חזרה
קליל מאוד
היה לכם כזה קנוי?היה לי כזה והוא כל פעם התעקם עוד קצת כלפי מטה..
עד שנמאס לי וזרקתי אותו.
יכולה בבקשה להעלות תמונה?היה לכם כזה קנוי?
אצלנו בעלי עשה את זה, מקרש גיהוץ רגיל - הוריד את הרגליים והצמיד זוויות
זה כבר 6 שנים ככה, חזק ונוח
מומלץ מאוד
גם ליהיה לי כזה והוא כל פעם התעקם עוד קצת כלפי מטה..
עד שנמאס לי וזרקתי אותו.
אשמח לראות תמונה.היה לכם כזה קנוי?
מומלץ מאוד
חולצות תלבושת?!אצלינו קונים בגדים שלא צריכים גיהוץ!
גם לנו היה כזה, התקנו לא צוד לקיר כדי שנוכל להשחיל את הבגדהיה לכם כזה קנוי?
מומלץ מאוד
היה לכם כזה קנוי?
מומלץ מאוד
איך זה עומד בזוית רוחבית ,בצורה יציבה? (בעת הגיהוץ)גם לנו היה כזה, התקנו לא צוד לקיר כדי שנוכל להשחיל את הבגד
זווית גדולה מתכווננת.איך זה עומד בזוית רוחבית ,בצורה יציבה? (בעת הגיהוץ)
מה תומך בו?
נשמע מוצלח, מחפשת כזה רעיון, אך לא הבנתי בדיוקזווית גדולה מתכווננת.
האמת כבר לא זוכרת מה רשמתי כאן בעבר
בתחילה חיברנו את כל השולחן, עם 2 זוויות מתכווננות
מתישהו היינו צריכים את המקום בחדר שירות - חתכנו את השולחן גיהוץ לחצי, ורק את החלק המעוגל חיברנו לאורך, עם זווית מתכווננת אחת
סליחה שלא מעלה תמונה, אולי יום אחד אגיע לזה..
מאוד מומלץ לעשות את זה
לא חושבת שזה מורכב, ותכלס זה מאוד נוח ומוצלח
יש קרש גיהוץ שמונח על השולחן ללא רגלייםנשמע מוצלח, מחפשת כזה רעיון, אך לא הבנתי בדיוק
אשמח לתמונה. תודה
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים