בירושלים?במיכל 11
אשמח לשמוע המלצות נכון להיום
מחפשת מישהי מדויקת , סבלנית ונעימה
והאם ביפית עושים ג"כ חורים?
יודעת שכבר לא רלוונטי אבל אני עונה למי שבכל זאת יעניין אותה.שאלה נוספת, בלי אמוציות אישיות וכו'... אלא מבחינה רפואית, טכנית- מאיזה גיל מותר לעשות לתינוקת חורים?
גם בישראל.בזמנו כשביררתי אמרו לי שבארגנטינה עושים חורים כבר בבית חולים. לא יודעת אם זה נכון
כןאשמח לשמוע המלצות נכון להיום
מחפשת מישהי מדויקת , סבלנית ונעימה
והאם ביפית עושים ג"כ חורים?
בירושלים?
כנ"למרקיז ירושלים
הם יקרנים פחדממליצה על תכשיק
הן עושות 2 יחד (אחת לכל אוזן)
ולדעתי זה חכם
במקום לדקור פעמיים
גם אני עשיתי שם, זה באמת יקר, אבל הייתי מרוצה מאד והעגיל היה מהממם ושווה את מחירו.ממליצה על תכשיק
הן עושות 2 יחד (אחת לכל אוזן)
ולדעתי זה חכם
במקום לדקור פעמיים
עשיתי 3 פעמיים לאותה ילדההם יקרנים פחד
פי 2 אם לא יותר מכל מקום
אני יודעת שהלכתי לרב שפע והיה שם את אותו סטנד של עגילים בדיוק!!!עשיתי 3 פעמיים לאותה ילדה
כי נפל לה העגיל ונסתם החור (פעמיים את השלישית כבר חיכיתי שתבקש בינתיים הייתה עם עגיל אחד...)
בפעמים הראשונות עשיתי בבלוברי בקניון רמות
בפעם השלישית בתכשיק
ולא היה הבדל במחיר.......
אולי גם בלוברי נחשבים יקרים לא יודעת
זה קרוב לבית לשם אני הולכת...
(הלכתי בשלישית לתכשיק כי היה לי זיכוי שם ואז גיליתי שהם עושות שתיים יחד מאז אני הולכת רק לשם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים