נכתב ע"י המקצוען;1238761:עם חותמת או כשר?
כן, משהו כמו 80-120 שקל.נכתב ע"י פקאן;1238796:יש הבדל במחיר?
כל נוקיה C2 תומך הוט מובייל-רמי לוי-פלאפון.נכתב ע"י פקאן;1238810:עוד מישהו? במחיר פחות מ500 ומתאים לכל החברות כולל הוט מובייל ופלאפון?
נכתב ע"י המקצוען;1238832:כן, משהו כמו 80-120 שקל.
נכתב ע"י המקצוען;1238832:כל נוקיה C2 תומך הוט מובייל-רמי לוי-פלאפון.
לטובת ה'כשר'.נכתב ע"י פקאן;1238833:הפער לטובת מי?
זה קיבל חותמת מוועדת הרבנים ואין בו נגן ומצלמה, ובזה אין חותמת, ויש בו נגן ומצלמהנכתב ע"י פקאן;1238833:אז מה ההבדל בין 2 הדגמים
פחות או יותר, רוב החנויות אותו מחיר: דידי פון/ישי פון/דוד פון/נס תקשורת/סייל פון/עוד?נכתב ע"י פקאן;1238833:תכלס אתה יודע להמליץ לי על מקום זול בב"ב? די דחוף..
נכתב ע"י פרסומון;1238846:אגב, אני בכלל לא בעד המכשיר הזה ששמו C2.
אולי תסביר לנו למה,נכתב ע"י פרסומון;1238846:אגב, אני בכלל לא בעד המכשיר הזה ששמו C2.
וואס איז גוט אין דעם?נכתב ע"י המקצוען;1238847:פאר ווס?
נכתב ע"י פרסומון;1238846:אגב, אני בכלל לא בעד המכשיר הזה ששמו C2.
נכתב ע"י המקצוען;1238842:לטובת ה'כשר'.
אני מקווה שאתה מבין את מה שאני מתכווין.
זה קיבל חותמת מוועדת הרבנים ואין בו נגן ומצלמה, ובזה אין חותמת, ויש בו נגן ומצלמה
פחות או יותר, רוב החנויות אותו מחיר: דידי פון/ישי פון/דוד פון/נס תקשורת/סייל פון/עוד?
בהצלחה בקנייה,
אחד המכשירים הטובים שיש היום.
נכתב ע"י פרסומון;1238868:וואס איז גוט אין דעם?
נכתב ע"י המקצוען;1238877:אין לי מושג מה יש ל"פרסומון".
נוקיה c2 הוא מכשיר מצויין, עם שמע מעולה וספיקר טוב. קליטה טובה, תומך בכל הרשתות הקיימות, כולל הרשתות של דור 3. מסך חד מאוד ומואר טוב, נוח ויעיל. אגרסיבי וחזק. מספיק?
בקשר לדגמים, זה אותו הדגם, אין הבדל.
לאחד קוראים c2 כשר, ולחבירו קוראים c2 מוכשר/תומך כשר.
נכתב ע"י פקאן;1238884:למה זכור לי שהיו 2 דגמים אחד נוקיה C2-01 ואחד C2-1.5?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים