דרוש מידע איפה בירושלים מומלץ לקנות ילקוט אורטופדי + עגלה

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות ילקוט לכיתה א'
איפה הכי זול לקנות ?
איפה יש מבחר גדול לראות ולהתרשם?
האם כדאי לבדוק במשנת יוסף ? זה דגמים מעודכנים?

• הוסף לסימניות
אני שנה שעברה קניתי בחנות יצא הכי זול של ניקי

• תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
מישהי יכולה להחכים אותי מה הכי עדיף לכיתה א' ? קל גב ? או שגם ניקי [אוטופדי] זה בסדר? התבלבלתי לגמרי.אשמח לתגובות מבעלות ניסיון ללגבי איכות התיק, ונוחות השימוש.

• הוסף לסימניות
במכירה של עור פלאסט גאולה- הם עורכים מכירת חיסול מדי שנה של דגמים מצויינים ועדכניים.
אני אישית קיבלתי המלצות על קל גב וקניתי לשתי בנות- הייתי ועודני מרוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בזאר שטראוס- צעצועים
מבחר גדול
ומחירים יותר זולים מחנן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה כיף, את ממש עוזרת לי .
אפשר לשאול לאיזה כיתה קנית אותו ? הבת שלי עולה לא' ..ואני רוצה את האוטופדי שלהם..השאלה אם הוא באמת שורד.
לילדה בכתה א' הילקוט נשמר טוב אפילו שהבת שלי לא שמרה עליו בכלל

• הוסף לסימניות
לילדה בכתה א' הילקוט נשמר טוב אפילו שהבת שלי לא שמרה עליו בכלל
עזרת לי מאוד.מעניין בחנן הוא אמר לי שניקי ומודן הרבה פחות טובים מקל גב..
ניסית אותו עם העגלה שלו ? היה כבד או רגיל? [סליחה על החפירה :sne:]

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאוד.מעניין בחנן הוא אמר לי שניקי ומודן הרבה פחות טובים מקל גב..
ניסית אותו עם העגלה שלו ? היה כבד או רגיל? [סליחה על החפירה :sne:]
השתמשה קצת כי המנהלת שלנו לא מסכימה גלגלים,לא היה כבד בכלל

• הוסף לסימניות
למה הילקוט ניקי כ"כ זול יחסית לאחרים?
הבנות שלי אומרות שהם מכוערים ו"שמנים", הם באמת פחות יפים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה