סגרו אותו אתמול בגלל אחד שהוסיף תגובות שלא מתאימות לאשכול, לא שאני מסכים שבגלל זה צריך לסגור, כי לא תמיד שמים לב לתגובות, ותמיד יש אחד שמתבלבל, אני מעריך שכל הזמן זה מישהו אחר, כי גם אני בטעות פעם הוספתי תגובה לא מתאימה וחסמו אותי מלכתוב בכל הפורום, אבל אני לא הבעלים של האתר, וככה הוא החליט אז אין מה לעשות.אשמח לקישור
לאשכול החדש
אני לא מוצאת אותו
@הכלבויניק אחראי על זהחבל מאוד
אולי נבקש לפתוח?
ואיך החזירו אותך?סגרו אותו אתמול בגלל אחד שהוסיף תגובות שלא מתאימות לאשכול, לא שאני מסכים שבגלל זה צריך לסגור, כי לא תמיד שמים לב לתגובות, ותמיד יש אחד שמתבלבל, אני מעריך שכל הזמן זה מישהו אחר, כי גם אני בטעות פעם הוספתי תגובה לא מתאימה וחסמו אותי מלכתוב בכל הפורום, אבל אני לא הבעלים של האתר, וככה הוא החליט אז אין מה לעשות.
מבקשים יפה מהמנהלים ע"י דיווח על תוכן שליליואיך החזירו אותך?
אני לדוג' גם נחסמתי בגלל איזו הודעה תמימה באשכול המדובר (שאלתי איזו שאלה על אחת הידיעות שהובאה שם, לא ברור למה להיחסם...)מבקשים יפה מהמנהלים ע"י דיווח על תוכן שלילי
בתוך פרטי המשתמש
הכללים שם היו ברורים כ"כ, והוסבר רבות שכל האשכולות האלו הם על תנאי.לא ברור למה להיחסם
פייק. חסימה/שחרור מאא"ר אינו קשור לתיאורים אלו.וגם אחרי שהוחזרתי זה במתכונת משתמש חדש עם הרבה הגבלות
מרגיש לי עונש כבד מידי...
אני מצטרף
לא כ"כ מסכים, הן אמת שהיו כללים ברורים, אבל בפועל בשעת מעשה לא כ"כ שמים לב, אז אפשר למחוק את ההודעה בתוספת הודעה פרטית, או לחסום את המשתמש מהאשכול, אבל לא לגמרי להוריד מכל איש את רעהו, או לעשות אותו משתמש חדש... מה, אם הוספתי תגובה לא קשורה או לא מאושרת זה נחשב שאני חדש?!הכללים שם היו ברורים כ"כ, והוסבר רבות שכל האשכולות האלו הם על תנאי.
מאיפה התעוזה לעבור עליהם, ואח"כ להתלונן למה נחסמתם?!
פייק. חסימה/שחרור מאא"ר אינו קשור לתיאורים אלו.
פרוג זה כמו המעלית (שמתקלקלת) כמו שכתוב במגזין, זה לא כמו הטכנאי...אבל @הכלבויניק במעלית אפילו אם ילדים משחקים איתו
הטכנאי מגיע כל פעם לתקן אותו ולא מכבה אותו....
עדיין לא נעול, כדי לתת למשתמשים אפשרות לפרוק.וזה הסיבה שהוא לא נועל את האשכול הנוכחי
או לעשות אותו משתמש חדש... מה, אם הוספתי תגובה לא קשורה או לא מאושרת זה נחשב שאני חדש?!
פייק
חבל שלא שמים לב.לא כ"כ מסכים, הן אמת שהיו כללים ברורים, אבל בפועל בשעת מעשה לא כ"כ שמים לב, אז אפשר למחוק את ההודעה בתוספת הודעה פרטית, או לחסום את המשתמש מהאשכול, אבל לא לגמרי להוריד מכל איש את רעהו
גם אני חושב כך, ממילא רק כמה הביאו את כל העדכונים@הכלבויניק אולי אפשר לארגן כמה ניקים שיהיו אחראים על האשכול הזה ורק הם יוכלו להגיב שם?
חותם של טיט? אפשר לבקש רחמים!ההחלטה סופית.
ומישהו ענה לו...אבל למישהו היה חשוב מאוד מאוד מאוד להוסיף איזה הגיג אישי ומעליב על סוג הידיעות והדיווחים שהוא היה מעדיף שיתרחשו במלחמה הזו…
לא.ומישהו ענה לו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים