דרוש מידע איפה האשכול היומי של המלחמה באוקראינה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא מבינה.
באמת.

יש באתר פרוג כללים
כולם מוזמנים בשמחה להיות חלק מהאתר.
אבל- בכפוף לתנאים
כמו בכל מקום אחר.

אף אחד לא מכריח איש להיות כאן.
אבל מי שכן כאן-----חייב להתנהל לפי הכללים
והם כתובים בצורה ברורה מאוד בראש כל פורום.
ולאחרונה בצורה ברורה מאוד בתוך אשכולות החדשות.

וברגע שיש חריגה מאלו-
אין ברירה.
והאין ברירה הזה- הוא תוצאה של התנהלות של ניקים שלא מצייתים לכללים
אז אם יש תלונה-----הם הכתובת.

גם לי אשכולות אלו היו מקור המידע היחיד.
אבל אני בהחלט מבינה את הנעילה.
וכמנהלת פורום ----תדעו שבכלל לא נעים למנהלים להיות במקום הזה של נעילה...אבל לפעמים אין ברירה.

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק
באמת תודה על השארת אשכול זה פתוח, תן לנו לשחרר קצת, זה חסד עצום!!!
בהקשר לחסימות
א. לא חשבתי לרגע שכשאתם כותבים לכתוב רק דיווחים ולא פרשנויות אתם מתכוונים גם לא לשאול שאלה סתמית כמו: "איזה סוג טנק זה"? זה בערך מה שכתבתי ועל זה נחסמתי.
ב. מה "פייק" בזה? אני נחסמתי ואח"כ שוחררתי ומאז אין לי אפשרות לכתוב יותר משלוש הודעות תוך שעה וכן לא לפתוח יותר מנושא אחד בכל 24 שעות

בכל אופן תודה על הכל

• הוסף לסימניות
לא מבינה.
באמת.

יש באתר פרוג כללים
כולם מוזמנים בשמחה להיות חלק מהאתר.
אבל- בכפוף לתנאים
כמו בכל מקום אחר.

אף אחד לא מכריח איש להיות כאן.
אבל מי שכן כאן-----חייב להתנהל לפי הכללים
והם כתובים בצורה ברורה מאוד בראש כל פורום.
ולאחרונה בצורה ברורה מאוד בתוך אשכולות החדשות.

וברגע שיש חריגה מאלו-
אין ברירה.
והאין ברירה הזה- הוא תוצאה של התנהלות של ניקים שלא מצייתים לכללים
אז אם יש תלונה-----הם הכתובת.

גם לי אשכולות אלו היו מקור המידע היחיד.
אבל אני בהחלט מבינה את הנעילה.
וכמנהלת פורום ----תדעו שבכלל לא נעים למנהלים להיות במקום הזה של נעילה...אבל לפעמים אין ברירה.
צודקת, ובכל זאת - מדובר על מידע מרתק ומשמעותי. הוא הביא מידע ממוקד ואיכותי.
או שיורשו כמה בלבד ללהעלות תכנים, והאחרים לא יוכלו להגיב (כפי שהציעו קודמי), או שהמפרים יורחקו מהשרשור.
לא חבל למנוע טוב מכ"כ הרבה אנשים?

• הוסף לסימניות
צודקת, ובכל זאת - מדובר על מידע מרתק ומשמעותי. הוא הביא מידע ממוקד ואיכותי.
או שיורשו כמה בלבד ללהעלות תכנים, והאחרים לא יוכלו להגיב (כפי שהציעו קודמי), או שהמפרים יורחקו מהשרשור.
לא חבל למנוע טוב מכ"כ הרבה אנשים?
בפועל קצת קשה לנהל אשכול בצורה כזו.

אבל נראה מה @הכלבויניק יחליט.

• הוסף לסימניות
רק לי מרגיש שכבר המלחמה פחות מעניינת?

זה מוסיף למישהו משהו, העידכונים החדשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה