- הוסף לסימניות
הספקת לקנות?הרגע הודיעו שנגמר.
![]()
הספקת לקנות?הרגע הודיעו שנגמר.
![]()
איפה הודיעו?הרגע הודיעו שיש ב'יש' סניף רימונים.
זה לא אמיתי כי עכשיו הביצים מגיעות רק עם "ברינקס" לא ?
(או במבצעים של המוסד ....חחחח)
איפה הודיעו?
הלכנו ונגמר.
מתי אמור להגיע שוב?
ידוע לך?
???לא...
אבל ה' שלח לי בצורה מופלאה ביותר....
תשתפי...אבל ה' שלח לי בצורה מופלאה ביותר....
תשתפי...
השגנו 2 תבניות של 12....בני ברק נכון להבוקר הייתה מוצפת בביצים כל נקודות המכירה.
יש חסד, אושר עד, שוק העיר, וכן בחנויות ביצים יעודיות.
מכירה ללא הגבלה, וסחורה בכמות גדולה מאוד.
איזה חנויות?לא להתייאש עדיין מחלקים בבני ברק.
עכשיו הגיע לשני חנויות ביצים ברחוב מהרש"ל בבני ברק.
לא יודעת מה בק"ס.בבני ברק מישהו יודע איפה אפשר למצוא?
אגב, אחותי אמרה לי שבק"ס ביצים עלו 47 שקלים לתבניתאמיתי!
מה באמת עושים?
המכולת במהרשל, ומשפ' מינצר ברח' מהרש"ל 16איזה חנויות?
דחוווףף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים