כללי איפה היח"צ שלנו?

• הוסף לסימניות
ברצוני להעלות נקודה שמפריעה לי מאד, בעיקר לקראת החגים. בכל חיפוש שהוא, בכל אתר ואתר, אם אחפש חגים יהודיים אמצא בעיקר קליפארטים מיושנים ומאובקים. כאילו שראש השנה זה רק שופר ומגן דוד. בעוד שהבלי הנוצרים מנצנצים להם אי-שם בווקטור או שכבות... עוד לא קם האתר שיסדר הכל בצורה מסודרת- בסגנון all-free-downloads יהודי? למה אין מספיק חומר איכותי? (ואני לא מדברת על דיו ומגילות) האם הפצת חומר יהודי ברמה תביא לזילות (=כמו לגויים, יש גם לנו, אפילו שאצלם זה ברמת פולקלור ולא דרך חיים) או שזה קצת יעיד על גאוות יחידה? ואולי הקשר בין תורת חיינו וקבצי שכבות בזוי מיסודו?

• הוסף לסימניות
את מכירה משהו משוגע לדבר שמוכן לשלם על כל כך הרבה שעות עבודה כדי להעלות את קרנם של האלמנטים היהודיים שלנו? ועוד יחלק אותם חינם אין כסף?!
כל גרפיקאי זריז יכול ליצור ווקטורים בשכבות- שכבות , אפקטים ונצנצים, אם רק תשלם לו.

• הוסף לסימניות
ומה בדיוק מניע את המעצבים הנוצרים לעבוד כך? לא יוצא מזה שקל?

• הוסף לסימניות
PICJEW הוא באמת אתר מיוחד, אבל אין מה להשוות, כנראה שזה פשוט עניין דמוגרפי, כי יש הרבה יותר אנשים שמחפשים אלמנטים אחרים מאנשים שמחפשים אלמנטים יהודיים.
אבל אני חושבת שאם יום אחד יהיה לי זמן אני אפתח מאגר כזה של אלמנטים יהודיים ווקטורים... (אבל לפני כן אני אעשה עוד כמה דברים)

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאני רואה אשכולות כאלו שמחפשים הכל חינם, זה משגע אותי אפילו קצת מבייש. האם אנחנו גרפיקאים מקבצי נדבות? קצת הערכה עצמית. משל לצבע שמחפש "מציאות" או קופסאות צבע ישנות מהרחוב ובזה הוא משתמש ללקוחות שלו...אז איך העבודה שלו תראה? ואיך הלקוחות "ירדפו" אחריו?

האמת היא שכך גם הייתי בהתחלה (לכן בד"כ אני שותק) שניסיתי לחסוך כל פרוטה. אבל לאחרי שחינכתי את עצמי "לעלות רמה", קשה לי לעשות עבודה עם תמונות חינמיות (זה מהשמינית שבשמינית - מותר (לדעתי) להשתמש באגו לכאלו צרכים).
וגם עם מאות תמונות ואלמנטים שקניתי, יש מהם שאני עושה שימוש חוזר ובפרט קבצים וקטורים. והכי חשוב אנשים מעריכים את העבודה הרבה יותר מפעם וב"ה יש הרבה עבודה.

• הוסף לסימניות
אם מוכנים לשלם אפשר למצוא משהו

קבצים מצורפים

• vec.png
    KB 434.3 · צפיות: 19
  • depo.png
    KB 840.6 · צפיות: 16
  • isto.png
    KB 998.6 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה