יש באייס מבצעיםאיפה הכי זול ארונית עם כיור
יש לך טלפון שלהם? מייל?יש באייס מבצעים
לפעמים חצי מחיר ממש
השבוע קניתי מהם ב350 ארון מראה וכיור
לגבי איכות אין לי מושג איך הם לאורך זמן
נכון יש להם אחלה מבצעיםיש באייס מבצעים
לפעמים חצי מחיר ממש
יש באייס מבצעים
לפעמים חצי מחיר ממש
גם לי יש משם,נכון יש להם אחלה מבצעים
אנחנו כבר כשנתיים עם ארונית אמבטיה שקנינו שם ב 450 והיא מעולה
באסה אבל יכול לקרות בכל ארון עץ שחשוף לרטיבות באופן קבועגם לי יש משם,
אבל לא שמתי לב שקניתי לחדר שירותים שיש בו מקלחון ולא אמבטיה,
הבעיה בזה היא שהשפריצים מגיעים לארונית
ומה שקרה זה שאחרי כמה זמן הצד שפונה למקלחון התנפח והתחיל להתקלף.
די צפויומה שקרה זה שאחרי כמה זמן הצד שפונה למקלחון התנפח והתחיל להתקלף.
באופן אישי לא רואה הבדל משמעותי באיכות בין ארונית שלהם לארונית אחרת עם בוצ'ר וכיור מונח ששילמנו עליה 3000 שקל.די צפוי
אין צפיות אין אכזבות
כתבת "עץ",עץ הוא חומר רגיש שמועד לפורענותבין אם הוא זול בין אם יקר
נכוןכתבת "עץ",
פה מדובר על סיבית לא עץ בכלל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים