מצלמה איפה הכי זול היום לקנות מצלמה?

• הוסף לסימניות
הבנתי שבהרבה חנויות אין מלאי
ויש חטיפות כי המפעל נסגר ולא יהיה יצור נוסף
השאלה איפה כן יש
ואיפה הכי זול לקנות
אני רוצה חדשה ולא מחודשת
ועם אחריות

תודה לתשובתכם

• הוסף לסימניות
עוד שאלה האם לשימוש ביתי מספיק ה740
או שעדיף כן להשקיע את הG7?

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבתי, 740 היא המצלמה הכי פחות מוצלחת.
אם כבר תקנו 720(ללא מסך נפתח, רגיש פחות)
או 730 עם מסך נפתח.
יש אפשרות גם לG5 שהוא זול יותר אבל קצת יותר גדול משאר המצלמות.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות מצלמה G7?

• הוסף לסימניות
מאיזו בחינה?
מה ההבדל בין 730 ל 740
גם דגם 720 וגם דגם 730 לא קיים בחדש כולם מוכרים משומש יכול להיות במצב חדש אבל הוא לא חדש
גם כל מי שמוכר תצוגה הכוונה ליד שניה גם אם הם לא אומרים שזה לא נכון זה מצב השוק לצערנו

730 לדעתי יש לו wifi בין מצלמות ול-740 רק לסמארטפון ומחשב בנוסף הרצה תוך כדי צפייה ומהירות תגובה לדעתי 730 עושה עבודה טובה יותר והסרטות ה-740 הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד שאלה האם לשימוש ביתי מספיק ה740
או שעדיף כן להשקיע את הG7?
באופן אישי אני לא נהנית מה740
כשקנינו אותה לא היה את הG7 במלאי (או שהיה במחיר מוגזם.. לא זוכרת..)
תכלס היא לא כזאת חדה וכל קובץ שהיא מייצרת שוקל המווווווון (יודעת שאפשר לשחק עם ההגדרות, עדיין זה גבוה)
אני רואה תמונות שלי מהמצלמה הישנה (620) והחדות היתה יותר גבוהה במשקל קטן הרבה יותר

• הוסף לסימניות
האם יש מצלמה, לא אכפת לי גדולה, אבל איכותית!! במחיר סביר יותר מG7? ידוע לכם ?

• הוסף לסימניות
מצלמה.PNG

איך המצלמה הזו?

• הוסף לסימניות
אולי ידוע לכם על השכרת מצלמות באלעד?

• הוסף לסימניות
יש כתובת ושליח
השאלה דרך האתר של B&H? או איך?
באתר שלהם אין כרגע...
באתר כתוב שאין במלאי והרישום באתר להמתנה שיכנס למלאי לא רלוונטי צריך ליצור איתם קשר טלפוני אז זה מגיע בתקופה האחרונה די מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה