עזרה איפה הכי זול לקנות/להזמין מצלמת 740 קנון??

זה הזמנה מחו"ל, והאחריות חו"ל
בהזמנה מראש יכולה להזמין לך במחיר הזה תוך שבוע בערך יגיע.

בערך שנה.

לתשומת לב כל מי שמתכנן לקנות מצלמות ביתיות של קנון בחול -
שימו לב שרוב הפעמים זה מגיע בלי עברית ולא תמיד אפשר לשים גרסת עברית!!!
כמו כן אין לכם אחריות וחלקים.
כשאני מוכרת מצלמה זה עולה לכם כמה מאות שקלים יותר מחול כי אתם קונים דרך חברה מסודרת ויש מכס...

אצלי בוודאות יש עברית במצלמה, אחרת היא לא נמכרת כאן בארץ!
הדבר היחיד שיכול להיות שונא ושווה אולי את העלות זה האחריות של 3 שנים באם את נותנת את זה...

אצלי בוודאות יש עברית במצלמה, אחרת היא לא נמכרת כאן בארץ!
הדבר היחיד שיכול להיות שונא ושווה אולי את העלות זה האחריות של 3 שנים באם את נותנת את זה...
ראיתי מצלמה 2500
אחריות לשלוש שנים
פה בארץ...
זה שווה?

נשמע בסדר.

3 שנות אחריות זה שנה אחריות ושנתיים חלקים - התחיבות שיהיה חלקים

על איזה מצלמה הייתם ממליצים?
אני רוצה מצלמה נוחה, קומפקטית של קנון כמובן.
הבנתי שיש את אלה הם טובות
G1, G7, G5 מה מומלץ?

עדכון עצוב.
החברה העלתה מחיר וכעת 740 ב 2700
בצבע כסוף בלבד

המחירים כרגע בשמים
לי יש ב 3850
לא יודעת אם הכי זול.

יש מישהו שיודע להמליץ לי?
יש פה מישהו שמוכר את 740 חדשה?
אשמח לתשובה...
אני כעיקרון ממליצה מבין הדגמים שהזכרת את הגי 5 , כי היא הכי איכותית ועם הרבה פונקציות.
פחות תקלות בצורה משמעותית בהשוואה לגי 7 , ויותר זול.
אמנם טיפה יותר גדול מהגי 7.
אני מוכרת 740 חדשה לגמרי (שאר הדגמים מחודשים) בצבע כסוף ונשאר לי רק 1 שחור .
יש משלוחים לבני ברק.
מגיעים באופן קבוע למודיעין עילית, י-ם ובי"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה