עזרה איפה הכי זול לקנות/להזמין מצלמת 740 קנון??

איזה דגם את רוצה לקנות? אבדוק לך בקנון ישראל, ואם אין אז בחו"ל
ההבדל שבארץ מדובר על 3 שנות אחריות ובחו"ל חצי שנה

יש לי למכור מצלמה R100 חצי מקצועית במחיר ממש טוב, תבדקו עליה בגוגל- אשמח עם חוות דעת.

בצל קפיצת המחירים: הכירו את הדרך לרכישת מצלמה בכחצי מחיר!!

כידוע, מחירי המצלמות האיכותיות האמירו לגבהים בלתי נתפסים...

לדוגמא, מצלמת קנון X740 עולה בשוק בין 2,600 ל 3,000 ש"ח ויותר.

לתועלת הציבור, רציתי לשתף שיש אתר שניתן לרכוש בו מצלמות בכחצי מחיר מהארץ.

מדובר באתר B&H, שהוא אגב בבעלות יהודים חרדים מארה"ב, ואותה המצלמה מהדוגמא שהבאתי (קנון X740)
עולה כ- 1,600 ש"ח בלבד, ובדגם הספציפי הזה המפרט בעברית.

ניתן להזמין באתר שלהם: bhphotovideo.com

או דרך הטלפון ולקבל את המצלמה במשלוח ישיר לישראל - תוך 9 ימי עסקים - בתוספת תשלום של 45$ (160 ש"ח).
תודה על המידע
אני רואה 480 דולר רוצים שם
מכירים אתר אמין\חנות פיזית בארה"ב יותר זולה?
או שזה הכי זול שקיים?
(צריכה משלוח מקומי בארה"ב-לא לארץ)

עכשיו אני לידו והוא זמין
היה על שקט

למכירה
מצלמה G7 מארק 2, חדשה באריזה, 4000 ש"ח
מצלמה 740, חדשה באריזה, 2700 ש"ח
הקודם זוכה
onlyemunah1 בג'ימייל

הגיעו מצלמות 600 תוגה אחריות שנה
620 תצוגה אחריות שנה
740 חדש חדש
G7 חדשות
G7 תצוגה אחריות שנה

אני מעוניינת לקנות מצלמה. משום מה הטלפון שלך לא זמין.
כדאי לנדנד לי
אני בשעות הבוקר והערב בעבודה
וזמינה בעיקר בצהריים ואחרי הצהריים

נערך לאחרונה ב:
מי מוכר 620 או 740?
אשמח להצעות
לצורך מתנה.
(אפשר גם מתצוגה, לא ממש קריטי)

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה