מקרר איפה הכי זול לקנות מקרר בבית שמש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אשמח לקבל המלצה באיזה חנות בב"ש או באזור הכי מומלץ לקנות מקרר
ואיזה מקרר הכי מומלץ שראפ או סמסונג?

• הוסף לסימניות
קניתי מקרר סמסונג אצל שרגא אור מערד
הזמנתי בטלפון ושלח לבית שמש
יצא הכי זול שמצאתי.
(היה אותו דבר ב100 ש"ח יותר אצל קרן בני הישיבות, מיבוא מקביל)

• הוסף לסימניות
קניתי מקרר סמסונג אצל שרגא אור מערד
הזמנתי בטלפון ושלח לבית שמש
יצא הכי זול שמצאתי.
(היה אותו דבר ב100 ש"ח יותר אצל קרן בני הישיבות, מיבוא מקביל)
לא ראית את הדגם לפני?
איך ידעת מה לקנות

• הוסף לסימניות
לא ראית את הדגם לפני?
איך ידעת מה לקנות
הוא נתן לי ייעוץ בטלפון, הסביר את ההבדלים בין הדגמים ובמה יש את מה שחשוב לי
ואני בדקתי במחשב את הדגמים שהמליץ.
בכל מקרה רוב החנויות לא מחזיקות מלאי של כל המקררים שאפשר לרכוש, כך שיתכן שדווקא דגם שמתאים לכם לא תוכלו לראות באמיתי.

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול למה סמסונג ולא שארפ
הבנתי שזה יותר מומלץ לא?

• הוסף לסימניות
אני גם הזמנתי מזגנים משרגא אור
זולים בפאר גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה