דרוש מידע איפה הכי משתלם לפתוח חשבון שהמשכורת תעבור אליו?

• הוסף לסימניות
כמו שכתב @פיל גדול אכן זה מאד מאד תלוי בין הסניפים
אני אישית עכשיו עובר מטפחות בירושלים שסבלתי שם לטפחות בבית שמש ששם (עדין) הם רצים אחרי הלקוחות...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על דיסקונט.
מנסיון גם בפועלים וגם בדיסקונט:
בדיסקונט, ללא עמלות מה שבפועלים עם עמלות.
ובעיני הכי חשוב, בדיסקונט נח לעשות העברות בנקאיות ואפילו גדולות מה שבפועלים
עשו הרבה בעיות.דיסקונט בדיגיטל ממש נח ומונגש. וגם בבנקאות אישית נוחים מאד

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקבל משכנתא או הלוואות (עם פריסה רחבה) עם ריביות הכי נמוכות?

• הוסף לסימניות
באיזה בנק יש עכשיו הטבת הצטרפות?
(כמו שהיה אז בפאגי שמקבלים 250 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אשמח למידע לכל מי שיש!!!
היו לי חשבונות בכמה בנקים
עברתי מבנק לבנק עד שהגעתי לדיסקונט

בנק מדהים עם שירות פצצה
לא יושבים על הראש, מענה מהיר לכל דבר. כמעט הכל אפשר לעשות בדיגיטל (יצא לי 3-4 פעמים בשנתיים האחרונות להזדקק לשיחה עם פקיד - חזרו אליי באותו היום וטיפלו בהכל מיידית)
כנ"ל מרכנתיל שאני מנהל בו חשבון עסקי

ברשימת המאכזבים
פאגי -אין שירות אנושי, דיגיטל פח, כל העברה של כמה אלפי שקלים שותים את הנשמה בקשית בחקירות כאילו שדדת בנק.
פועלים - דבר עם המכונה ואם לא הסתדרת תחפש אותנו
מזרחי טפחות - יקרים מאד ולא מוכנים להתגמש בנושא עמלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה