דרוש מידע איפה הכי שווה לקנות מחשב??

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחשב לפני כמה חודשים.
מאד נהנתי מהשירות ומהכל.
הוא נמצא גם בפורום של פרוג

• הוסף לסימניות
@פרסומון
בבני ברק.
יש לי את המייל שלו אם תרצי.
הוא אמין ומחירים מעולים!!
את יכולה לברר בעצמך הוא מוכר.

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על פרסומון.
יש כאן עוד טכנאים מומלצים
כמו חננאל ברנד
או דוד כהן (נראה לי שזה שם הניק ולא שמו האמיתי - אם הבנתי נכון מאיזה אשכול שהיה כאן בימים האחרונים)
אבל מה שבטוח - עדיף טכנאי אמין ומקצועי, שנותן שירות טוב, ולא רשת תהיה אשר תהיה.

• הוסף לסימניות
אם את עסק קטן תבדקי בקישור המצו"ב אולי תוכלי להעזר
(תקצוב ממשרד הכלכלה להעברת עסקים לדיגיטל עד 5000 ש"ח/50% מסך הקניה (הזול מביניהם) קניית מחשב וכו' גם כלול)

• הוסף לסימניות
המימון לתוכנית הנ"ל הסתיים נכון לרגע זה,
אך מומלץ להגיש בקשה ובמידה ויהיה עוד סכום אולי זה יהיה אליכם.
ניתן גם לקנות מחשבים אצלינו, כולל שירות מקצועי.

• הוסף לסימניות
אני גם צמצטרפת לשאלה..
אני צריכה מחשב טוב...מה ניחשב הכי בשוק ומה העלויות ואיפפה מומלץ לקנות??(ירושלים)

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי אצל חננאל בראנד
אגב
כל המורות לציור ממליצות עליו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה