דרוש מידע איפה המידע האמין והעדכני מהן דרישות הקורונה בטיסות/ יעדים בחו"ל???

• הוסף לסימניות
משום מה הסוכן לא ממש יודע
הפנה אותנו לאדם שהציע אישור שיכסה אותנו ו"נהיה רגועים". 50 ש"ח לאחד... נשמע לי הצעה כל כך מעצבנת....

• הוסף לסימניות
משום מה הסוכן לא ממש יודע
הפנה אותנו לאדם שהציע אישור שיכסה אותנו ו"נהיה רגועים". 50 ש"ח לאחד... נשמע לי הצעה כל כך מעצבנת....

• הוסף לסימניות
האתר הזה סתם אתר מסחרי.
והקישורים מובלים לאיזה אתר באנגלית. אולי אתר רשמי כלשהו.
בכל אופן לא ברור לי משם כלום

• הוסף לסימניות
האתר הזה סתם אתר מסחרי.
והקישורים מובלים לאיזה אתר באנגלית. אולי אתר רשמי כלשהו.
בכל אופן לא ברור לי משם כלום
זה המידע הכי טוב והכי אמין.
הקישורים מובילים לאתרים הרשמיים של כל המדינות.

על איזה מדינה אתם מבררים?

• הוסף לסימניות

לאן אפשר לטוס | הנחיות כניסה למדינות בחו"ל | טיסות סודיות

לאן אפשר לטוס? איגדנו עבורכם רשימת מדינות עדכנית אליהם ניתן לטוס ללא בידוד למחוסנים ומחלימים בעלי דרכון ירוק וגם למי שלא חוסן. כל המידע כאן >
secretflights.co.il
secretflights.co.il
כמו שציינו קודמי, מניסיון רב בשנתיים וחצי האחרונות, זה האתר הכי אמין שיש שמוביל לאתרים הרשמיים של כל המדינות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה